Magazin

Amanunte socante despre Madalina Manole: „A avut o copilarie tulburata de batai”

Publicat: 07 mart. 2013
1
Petru Mircea, sotul celei ce a fost Madalina Manole, a fost prezent miercuri seara in platoul Acasa TV. Acesta a povestit amanunte socante din copilaria artistei si a vorbit despre viata sa si a micutului Petru, fiul celor doi, fara Madalina.
Invitat in emisiunea lui Adrian Artene si a Ilincai Vandici, Petru Mircea a facut cateva declaratii socante despre viata sotiei sale, care a decedat in iulie 2010. Acesta a afirmat ca artista a fost traumatizata de bataile pe care le-a incasat in copilarie, de la tatal sau.
„ A avut o copilarie tulburata de batai, aplicate ei si fratelui. A fost o perioada care a marcat-o profund”, a spus Petru. Acesta a povestit cum a fost distrusa chitara pe care Madalina a iubit-o foarte mult, prima chitara din viata sa: 
„Intr-una din zile, tatal Madalinei, a venit acasa intr-o stare avansata de ebrietate, a luat chitara ei si a rupt-o de spatele mamei”.
Petru Mircea a marturisit ca viata fara Madalina este foarte grea, dar se straduieste sa faca fata si sa il creasca pe Petru jr, baietelul lor, asa cum isi dorisera amandoi. 
„Imi voi creste copilul asa cum ne-am dorit impreuna, eu si mama lui”, a asigurat Petru. „Stie deja despre mami, vorbim despre mami. Ne jucam, cantam la chitara, facem tot ce am fi facut si impreuna cu mami”, a completat acesta.
Intr-o interventie telefonica, Ion Manole a negat afirmatiile lui Petru Mircea privind bataile aplicate Madalinei: „Eu si sotia ne-am sacrificat viata pentru a-i creste pe ea si pe fratele ei”.

sursa:click.ro 

Comentarii
  • ce inseamna „ne-am sacrificat viata?”. Sa cresti un copil este o placere nu un sacrificiu. Poate trebuia sa raspundeti „Ne-am iubit copiii si i-am crescut cu multa dragoste, nu cu sacrificii. Asa spun toti parintii de veche data, dar toti aceia care spun ca s-au sacrificat de fapt au fost niste egoisti indiferenti la nevoile de afectiune ale copiilor lor. Cel putin nu mai replicati, toate traumele adultilor se trag din copilarie, pentru un motiv sau altul, am fost copii crescuti fara iubire.

  • Cand esti mort, tu nu stii ca esti mort, e greu doar pentru ceilalti sufera si plang langa tine dar tu nu realizezi asta, pentru ca esti mort. La fel si cand esti prost…
    Daca Madalina ar fi avut un bun echilibru psihic (care provine din familia de origine) ar fi intampinat cu barbatie si dificultatile din familia pe care si-a creat-o cu Petru Mircea. Se cresc porcii, gainile,..(macar cu sacrificii). Copiii se educa, cu dragoste si bucurie.Evident, cand parintii spun ca fac sacrificii pentru tine, tu te simti o povara.
    Toti vor raspunde in fata lui Dumnezeu, care va binecuvanteaza cu copii, nu va impovareaza.

  • simt nevoia sa-mi cer scuze pentru ca am comentat cam dur, n-am tinut cont de durerea acestor parinti. Numai Dumnezeu stie adevarul si numai El va face dreptate. Iertati-ma. Numai voi parintii va stiti durerea. Va rog sa ma iertati!

Adauga un comentariu