Magazin

Amanunte TERIFIANTE din casa „Monstrului din Cleveland” – FOTO

Publicat: 01 aug. 2013

Imagini din interiorul casei din Cleveland, unde trei femei au fost in mod repetat abuzate sexual, fizic si emotional de Ariel Castro, au fost prezentate joi in fata instantei. Ariel Castro este acuzat ca ar fi sechestrat si violat trei tinere timp de zece ani in locuinta sa din Cleveland (statul american Ohio). Acesta a fost condamnat vineri la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare conditionata.

Detectivul care se ocupa de caz a descris modul in care Ariel Castro le-a rapit pe cele trei femei, le-a luat la el acasa si le-a legat imediat in lanturi in subsol si le-a violat. El le punea o casca de motocicleta pe cap si le lasa peste noapte in subsolul casei, fara lumina, potrivit DailyMail.

„Fiecare femeie mi-a spus ca a fost abuzata, in mod repetat, sexual, fizic si emotional de catre Ariel Castro in tot timpul cat au stat in captivitate”, a declarat detectivul Harasimchuk.

Autoritatile au gasit, de asemenea, o „cantitate semnificativa” de bani intr-o masina de spalat, in subsol, in aceeasi camera unde era si bara de otel de care femeile erau legate in timp ce Ariel Castro le viola.

In cateva randuri, Castro le-a aruncat bani femeilor dupa ce le-a abuzat sexual.

El le obliga, de asemenea, sa tina o arma indreptata spre capul lui si le sfida sa-l impuste, in timpul sexului.

Ariel Castro risca pedeapsa cu moartea pentru omor deosebit de grav, dupa ce una dintre victimele sale a pierdut sarcina pentru ca nu a fost hranita si a fost batuta cu regularitate.

Fostul sofer de autobuz, in varsta de 53 de ani, a pledat insa vinovat, vineri, in virtutea unui acord care ii permite sa scape de pedeapsa capitala. El a primit o pedeapsa cu inchisoarea pe viata, fara posibilitate de eliberare anticipata.

Castro a fost arestat la inceputul lunii mai dupa ce una dintre victimele sale, Amanda Berry, 27 de ani, a reusit sa fuga din casa unde era sechestrata impreuna cu alte doua tinere femei, Michelle Knight, 32 de ani, si Gina DeJesus, 23 de ani. Cu ele traia si fiica Amandei Berry, Jocelyn, de sase ani. Testele ADN au confirmat ca Ariel Castro era tatal.

Cele trei femei au fost rapite pe strada in momente diferite in timp ce aveau 20, 16 si, respectiv, 14 ani. In timpul perioadei in care au fost sechestrate, ele au fost batute si violante in numeroase randuri.

Dezvaluirile despre calvarul suferit de cele trei tinere femei, rapite pe rand in 2002, 2003 si 2004, au ingrozit America.

In total, 977 capete de acuzare au fost formulate impotriva lui Castro, scrie rtv.net

Adauga un comentariu