Stiri

Amazon lanseaza Voice Recognition, desi kindle Fire nu are microfon

Publicat: 11 nov. 2011
5

Toata lumea vrea o clona de Siri si nimeni nu poate nega asta. Pana si Amazon, care a „uitat” sa doteze Kindle-ul Fire cu un microfon, lanseaza un fel de Siri, mai bine spus o tehnolgie de recunoastere vocala.

Potrivit TechCrunch, Amazon a cumparat cu cateva luni inainte ca Apple sa lanseze Siri, o companie al carei software se axa pe functiile voice-to-text.

Amazon pare in acest moment cel mai bine pregatit business ca si strategie pentru a concura cu Apple. Fara sa se inspire din produsele Apple, Amazon are un business foarte bine conturat.

Era normal totusi ca tehnolgia de succes a Apple, Siri, asistentul artificial, sa trezeasca macar partial competitia la realitate.

Amazon, ca parte din aceasta competitie, va incerca sa propuna utilizatorilor aplicatia proprie de voice recognition. Si, chiar daca Kindle-ul Fire, flasgship-ul produselor Amazon, nu are microfon incorporat, deci nu poate fi folosit in tandem cu aplicatia similara Siri, toate celelalte telefoanele si tablete (cu Android, cel putin) beneficiaza de un microfon. Si se pare ca Amazon aici tinteste – atrage clientii catre oferta generala a companiei, nu doar catre un device, care oricum se va bucura de succes in momentul cand va fi lansat pe piata.
Adauga un comentariu