Local

Ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România, vizita la Consiliul Judeţean Iaşi – FOTO

Publicat: 02 mart. 2021
Președintele Consiliului Județean Iași a primit astăzi vizita lui Slaviša Čeranić, ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România care s-a arătat interesat de promovarea relaţiilor dintre cele două state

Președintele Consiliului Județean Iași a primit astăzi vizita lui Slaviša Čeranić, ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România care s-a arătat interesat de promovarea relaţiilor dintre cele două state.

”Am fost onorat să discut cu Excelența Sa, domnul Slaviša Čeranić, ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România, care se află pentru prima dată la Iași, despre viitoare proiecte comune.
Există deschidere de ambele părți pentru a consolida relațiile bilaterale dintre Iași și anumite regiuni din Bosnia-Herțegovina și astfel să dezvoltăm oportunitățile de business și cooperare transfrontalieră.
Îi mulțumesc Domnului Ambasador pentru vizită și pentru schimbul constructiv de idei pe care l-am avut astăzi”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean.

Comentarii
  • Vezi ce faci cu Florin Ion ca-i fug copchii din centre si el nu stie cum sa mai faca bani. Ai tradat toti oamenii de bine din subordinea lui care au crezut ca vei lua masuri si-l vei trimite la pensie. Dar nu, tu ai batut palma cu el sa-l mai tii 2 ani sa-si bata joc de copii si el si matrucucile din subordine. Rusine sa va fie, toti sunteti la fel!

  • Costel a pus la cale vanzarea de tabla si cherestea, stati linistiti. Alexe hot, penal, vierme, insecta, nas de pork, față de cal etc

  • Aoleo sa se spele pe maini Domnul Ambasador ca sa nu se ia infectia de coruptie a lui ALEXE ! cel cunoscut ca a luat partea mafiei balastierelor si hotilor de lemne!

  • Da a venit ambasadorul sâ-i explice kostel din vasta lui expernțâ cum se fac sponsorizârile korbaniste marca kostel cu rît pe linie de mediu —o fi vizitat și sculeniu –sâ vadâ tabla poate la o adicâ o dâ la export—

Adauga un comentariu