Actualitate

Ambasadorul Germaniei, invitat SPECIAL in fata unor tineri de la un important liceu iesean – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 08 iun. 2017

Astazi, 9 iunie 2017, de la ora 10:30 va avea loc festivitatea de acordare a Diplomelor DSD II la Liceul Teoretic Vasile Alecsandri, Iasi. În mod exceptional, anul acesta diplomele vor fi acordate elevilor absolventi chiar de catre Excelenta Sa (ES), Ambasadorul Germaniei în România, domnul Cord Meier-Klodt, aflat în vizita oficiala în orasul Iasi.

Citeste si : Diplome-unicat de la Ministerul German al Culturii pentru elevii ieseni – VIDEO

„Festivitatea va fi deschisa de catre directorul liceului Alecsandri pe prof. Manuela Beatrice Cotofan, urmata de cuvântul ES Cord Meier-Klodt si de domnul Joachim Ferneding, coordonatorul programului DSD în cele trei scoli DSD din Iasi: Liceul Alecsandri, Colegiul National Mihai Eminescu si Colegiul National. Vor fi prezenti la acest eveniment si directorul de la Mihai Eminescu, prof. Gabriela Sandulescu si profesorii de germana de la cele trei licee de prestigiu alaturi de elevi si parinti”, au transmis organizatorii.

Citeste si : Acesti elevi de la mari colegii din Iasi l-au impresionat pana si pe ambasadorul Germaniei. Iata de ce

Pe de alta parte, cei 25 de elevi de la cele trei institutii de invatamant preuniversitar, care au sustinut si promovat examenul DSD II anul acesta, vor primi diploma DSD II de Limba germana – nivel B2/C1, diploma cu recunoastere internationala, care le ofera avantaje relevante pentru studii în Germania, burse de studiu în Germania sau pe piata muncii nationale si internationale.

Citeste si : Toti tinerii din Iasi ar trebui sa-i admire pe acesti liceeni! Succesul lor ascunde o poveste de viata senzationala – GALERIE FOTO, VIDEO

Adauga un comentariu