Actualitate

Ambuteiaj in zona Bucsinescu din cauza unui tramvai defect – FOTO

Publicat: 15 mai 2018

Mai multi soferi care au trecut marti dupa-amiaza prin zona Bucsinescu au avut parte numai de nervi. Totul a pornit de la un tramvai al Companiei de Transport Public (CTP) Iasi care s-a defectat brusc chiar la intrarea in intersectie.

Timp de zeci de minute in locul cu pricina s-a format un ambuteiaj, pana la sosirea unui echipaj de interventie din cadrul CTP Iasi.

Citeste si: Tramvaiul Coworking, unic in Romania. Cum vine in ajutorul antreprenorilor ieseni

Astfel de situatii sunt des intalnite la Iasi, avand in vedere vechimea tramvaielor din Depoul CTP Iasi, dar si gradul ridicat de uzura.loading...

Comentarii
  • Cand o sa invete imbecilii din Iasi sa traverseze acea intersectie in S ? Prea multi cretini se incadreaza pe banda de facut stanga dar inainteaza pe Vasile Lupu, facand si scandal daca le futi in gura femeia explicandu-le dobitocilor ca-s dobitoci.

    • Ești un mare… ,,taur”. În primul rând, nu se zice ,,făcut la stânga” ci virat la stânga. Și în al doi-lea rând, ce e de vină familia unui șofer, să o înjuri, dacă acesta nu se încadrează pe banda corespunzătoare ? bă băiatule. Ai nevoie de psihiatru.

Adauga un comentariu