Justitie

Amenda drastica la un magazin din Pascani pentru comert ilegal cu tigari

Publicat: 17 mart. 2014
Vineri, 14 martie 2014, politistii de la Politia municipiului Pascani si de la Posturile de Politie Lespezi si Halaucesti au actionat pe raza de competenta pentru prevenirea si combaterea faptelor de comert ilicit, prevenirea evenimentelor rutiere cat si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica.

Cu aceasta ocazie a fost efectuat un control la o societate comerciala din Pascani, unde au fost gasite expuse la vanzare 550 de tigari, de diferite marci, pentru care nu existau documente de provenienta. Marfa a fost confiscata, iar gestionarul a fost sanctionat cu amenda de 500 de lei.

In urma actiunii, politistii au controlat activitatea a 40 de agenti economici, au verificat zece utilaje agricole si de constructii si au efectuat patru descinderi domiciliare. Totodata, oamenii legii au controlat si 35 de autovehicule si au legitimat 61 de persoane, sase dintre acestea fiind duse la sediul politiei. In total au fost aplicate 39 de amenzi, in suma totala de 10.000 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 350 de lei.


loading...

Adauga un comentariu