Local

Amendă-record luată de un patron din Iași! Suma este colosală!

Publicat: 17 feb. 2020

Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava, ai Serviciului de Ordine Publică și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași au acționat recent pentru prevenirea actelor de comerț ilicit, asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică. În cadrul acțiunii, au fost controlate 48 de autoturisme, fiind legitimate 58 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost date 38 de amenzi, în valoare totală de 79.755 de lei.

„De exemplu, un bărbat de 32 de ani, din comuna Țibănești, a fost amendat cu 37.000 de lei, deoarece, în calitate de administrator al unei întreprinderi individuale, nu avea analiza de risc la securitatea fizică, nu a eliberat bonuri fiscale pentru o parte din bunurile vândute și nu avea autorizație de funcționare eliberată de unitatea administrativ-teritorială competentă”, a precizat ieri Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pe de altă parte, conform acesteia, agenții din cadrul Secției III de Poliție Popricani, ai Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului Acțiuni Speciale Iași au acționat la finele săptămânii trecute pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost controlate 32 de autoturisme, fiind legitimate 58 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost date 55 de amenzi, în valoare totală de 11.180 de lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.
Astfel, un bărbat de 48 de ani, din comuna Victoria, a fost amendat cu 1.500 de lei deoarece a făcut scandal și a proferat injurii și cuvinte jignitoare de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

Comentarii
 • La Belcesti clubul SC INDUSTRIAL EST functioneaza fara autorizatie de functionare jn centrul comunei la partierul si demisolul b.24 si autoritatile nu il vad .TRAI NENEACA .
  In medie amenzile sun mari dar la noi LIPSESC CU DESAVIRSIRE .
  Patroni sunt inginer Drobota Neculai si economist Baban Mariana .
  BELCESTI COMUNA TUTUROR POSIBILITATILOR -PARADISUL CLUBURILOR ILEGALE

 • Linga Primaria Belcesti functioneaza ilegal fara autorizatie DSP ,ca i-a fost retrasa ,o sala de nunti si cometrii administrata de patronul interlop Murariu Costelus ,prietenul de casa al primarului Ciobanita Constantin .
  AUTORITATI ,TREZITI-VA ,DSP,POLITIE ,ISU ,
  DORMITI?
  VREM AMENZI RECORD SI TRUPE DE MASCATI

 • Patronul interlop foarte controversat Murariu Costelus prieten cu primarul Ciobanita de la Belcesti a fost ajutat de edil pentru a accesa fonduri Europene in vederea renovarii unui Club-Discoteca fix linga Dispensarul Belcesti .
  Ciudat e ca un spatiu pentru doctori si asistente nu se putea constri cu fonduri Europene dar acest patron interlop ce a fost arestat in trecut pentru trafic de cane vie si prostitutie impreuna cu femeia sa Bosinceanu Mirela primeste tot sprijinul de la edilul Ciobanita care are experenta in fondurile Europene .
  Experienta in FRAUDAREA ACESTORA

 • Pe la Rachiteni,cînd o astfel de actiune, în special la fostul primar,care nu da bonuri fiscale cu anii. A mai fost prins cu alcool rafinat, fara acte, confiscat, dar nu a patit nimic, relatiile PSD-iste au intervenit. Rusine autoritatilor- fac dreptate în Romania dupa buzunar.

 • Pe la Rachiteni, cînd o actiune ca aceasta. În special la magazinele fostului primar , care a uitat de bonuri fiscale, nu mai spun de marfa fara acte. A mai fost prins vînzînd alcool rafinat fara acte, dar relatiile PSD-iste au intervenit cu succes. Rusine autoritatilor, care fac dreptate dupa cum tei buzunaru.

 • Oameni buni, treziti-va!!! Dinte Costel patronul tuciuriu de la Micedu Company a construit in centrul Iasului un bloc fara autorizatie, ce mai vrei la Belcesti???

 • In Comuna Belcesti a ars casa primarului si ce sa vezi masina de pompieri era goala ,adica fara apa si nu a putut interveni la timp sa salveze casa sefului lor .Seful la Situatii de Urgenta pe Comuna Belcesti a facut cheta sa isi repare casa pe banii contribuabilului desi casa era asigurata si a incasat o suma bunicica de la firma de asigurari .
  Mai pe romaneste astea sunt golanii PNL-iste marca CIOBANITA CONSTANTIN ,SI-A DAT SINGUR FOC LA CASA CA SA FIE UN OM CARE STIRNESTE EMOTII IN CAMPANIE CA BASE CARE IL PLINGEA PE STOLO

 • Parintele Pavaluc din Belcesti a fost condamnat si a prestat munca in folosul comunitatii .Ca recompensa edilul Ciobanita Constantin l-a angajat ca si consilierul sau personal .
  FELICITARI ,asa Da ,asta este politica salvatoare a infractorilor .Politica PNL de Belcesti .

 • Dumnezeu nu uita si nu iarta ,primarul Ciobanita Constantin este omul care la amenintat pe Cristi Costin ca il da afara daca nu va merge cu basculanta primariei sa care cereale la un afacerist local .Desi primarul stia ca tinarul era beat l-a obligat si uite asa in urma unui accident a murit sub un utilaj agricol sfirtecat .Au ramas doua fetite minore orfane ,fara tata si primarul creminal a ramas nepedepsit .
  Blestemele oamenilor il urmaresc ,acum ia ars casa ,cine stie ce urmeaza ?
  Vreun acident de masina ?

Adauga un comentariu