Local

Amenda usturatoare pentru BCR! Comisarii din Iasi au descoperit totul

Publicat: 10 oct. 2016
1

In urma unor reclamatii depuse de catre ieseni la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, comisarii au desfasurat mai multe controale. In ultima perioada, tot mai multi ieseni intampina dificultatii in relatia lor cu bancile, de aceea, multi dintre ei isi cauta dreptatea fie la OPC, fie in tribunal. De multe ori insa, bancile se dovedesc a fi mai puternice, iar iesenii cu credite nu au prea multe sanse de castig.

Un iesean a depus o reclamatie dupa ce a vrut sa-si achite anticipat creditul, insa Banca Comerciala Romana nu a acceptat. Suparat, omul a mers la OPC si a povestit totul, iar comisarii au demarat o actiune de control. In urma celor constate, Banca Comerciala Romana (BCR) a fost sanctionata cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei, pentru refuzul rambursarii anticipate a creditului.

Comentarii
  • un lucru este cert…foarte multi functionari bancari sunt prost pregatiti profesional.Ar trebui ca bancile s a faca cit mai multe cursuri de conduita si pregatire profesionala cu angajatii.

    • Nu este asa….bancile nu vad decat castigul lor….bine sau mai bine pregatiti cum spuneti ca sunt sau nu sunt angajatii bancilor ei nu fac decat ce li se dicteaza de la varf…si ce li se spune este un singur lucru…profit, profit, profit…. ce altceva…la rambursare anticipata banca nu mai castiga din dobanda si asa mare la creditul respectiv…si cum alte credite nu mai ia prostimea…trag cat pot de cele pe care le au…niste HOTI…

Adauga un comentariu