National

Amenintari in PNL: Va marchez cu creta pe spate si la coltul strazii veti primi „flori”, „aplauze”, „diplome” si „amintiri”

Publicat: 22 sept. 2014
1

Amenintari cu bataia intre liberalii din teritoriu. In organizatia PNL Dambovita nu mai este deloc liniste de cand noua conducere s-a instalat. Proaspatul vicepresedinte filialei PNL Targoviste Gabriel Plaiasu i-a amenintat la propiu cu bataia pe alti colegi liberali pe care ii vede drept oportunisti.

La doar o zi dupa numirea sa in functia de vicepresedinte al PNL Dambovita, Gabriel Plaiasu a lansat o serie de afimatii dure la adresa unor unor colegi pe care ii catalogheaza ca si „oportunisti„.

Citeste si Declaratiile de avere si de interese ale prezidentiabililor. Iata ce avere au Victor Ponta, Klauss

„Ba, caracterelor, intre razboaie, hahalerele electorale erau marcate pe spate cu creta. Va promit eu ca pe 16 noiembrie seara va marchez cu creta pe spate si la coltul strazii veti primi „flori„, „aplauze„, „diplome” si „amintiri„. Le meritati pentru ca Romania asta trebuie sa inceapa de undeva. Va astept cu mare drag si cu „tibisirul” la purtator”, le-a transmis anumitor liberali Gabriel Plaiasu pe Facebook.

Citeste si Klaus Iohannis: Romania, sufocata de galagie

In opinia liberalului, cei care vor fi marcati cu creta sunt cei care au facut parte din echipa lui Mihai Volintiru, fostul lider al PNL Dambovita si cei care fac acum parte din echipa lui Ludovic Orban. In plus si momentul ales pentru a ameninta cu bataia este important dintr-un punct de vedere, scriu jurnalistii Gazeta Dambovitei.

Citeste si Se contureaza primul SCANDAL in ACL. Iohannis se dezice de Predoiu

Postarea lui Plaiasu a ajuns pe 18 septembrie seara, mai exact dupa ce semnaturile de sustinere pentru candidatul Klaus Iohannis erau stranse si depuse la partid.

Comentarii
Adauga un comentariu