Local

Amenzi pe banda rulanta la barurile si cluburile cu jocuri de noroc

Publicat: 05 oct. 2015
1

În perioada 31 august– 18 septembrie 2015, la nivelul judetului Iasi, în urma controalelor efectuate de politistii ieseni cu privire la respectarea legislatiei, la peste 50 de sedii ale unor societati comerciale care desfasoara activitati de jocuri de noroc tip slot machine, au fost date 29 de amenzi.

„Inspectoratul de Politie Judetean Iasi verifica, periodic, modul în care se realizeaza depozitarea, manipularea, transportul valorilor monetare si daca sunt respectate cerintele minimale de securitate la sediile societatilor comerciale care desfasoara activitati de jocuri de noroc tip slot machine”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

În perioada mentionata, politistii Compartimentelor Sisteme de Securitate de la Serviciul de Ordine Publica, Sectiile 1-6 din cadrul Politiei Municipiului Iasi, Politiei Municipiului Pascani si ai Politiei Orasului Hârlau, au actionat pe raza de competenta si au verificat 57 de sedii ale unor societati comerciale cu jocuri de noroc. Astfel, pe parcursul controalelor efectuate, politistii ieseni au aplicat 29 de sanctiuni contraventionale, toate în valoare de 57.000 lei. De asemenea, în urma verificarilor, s-au întocmit procese verbale cu deficientele constatate, fiind stabilite termene de remediere. „A fost sanctionata contraventional, conform H.G. numarul 301 din 2012, o societate comerciala cu sediul în municipiul Iasi, cu amenzi în cuantum de 32.000 lei, întrucât la punctele de lucru unde functionau sali de exploatare a jocurilor de noroc tip slot machine, nu erau îndeplinite cerintele minimale de securitate”, au mai precizat oficialii IPJ Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu