Economic Local

Amenzi pentru cei care nu respecta normele de curatenie in zona santierelor

Publicat: 26 iul. 2018
1

Având în vedere precipitatiile abundente din ultima perioada, angajatii Politiei Locale care se ocupa de protectia mediului au intensificat actiunile în zona santierelor din municipiul Iasi, pentru respectarea Hotarârii de Consiliu Local al Municipiului Iasi numarul 321, din 2017, referitoare la Regulamentul privind respectarea conditiilor de protectie a mediului în timpul lucrarilor de constructii în municipiul Iasi.

Citeste si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

Astfel, angajatii din subordinea municipalitatii iesene au în atentie respectarea prevederilor legale privind folosirea rampei de spalare a anvelopelor în zona de santier, pentru a preveni patrunderea utilajelor pe partile carosabile si murdarirea arterelor de circulatie.

Citeste si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

"De asemenea, politistii locali verifica sa nu existe depozitari de materiale de constructii pe domeniul public, lipsa împrejmuirilor de protectie în zona cailor de acces, precum si depozitari de materiale de constructii în interiorul santierelor fara a fi acoperite", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Comentarii
  • Pe Strada Basarabi 3-10 in fata Bisericii se construieste un bloc, acolo e JALE cu mizeria!! Nimeni nu a trecut sa vada ce BATAIE DE JOC este!!

Adauga un comentariu