Local

Amenzi record pentru sute de ieseni

Publicat: 01 nov. 2015
1

Mai multe abateri ale soferilor de pe raza judetului Iasi au fost sanctionate in perioada 30 octombrie-1 noiembrie, atunci cand politistii de la rutiera, ordine publica si transporturi, au desfasurat o serie de controale in trafic. Duminica, 31 octombrie, in jurul orelor 18:45, agentii de la Serviciul Rutier au depistat, in orasul Podu Iloaiei, un barbat de 43 de ani care conducea, sub influenta bauturilor alcoolice, un atutoturism pentru care nici nu detinea un permis de conducere corespunzator categoriei. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, ieri dimineata, in zona Pacurari-Canta, a fost depistat de catre politistii de la Sectia 2 un barbat in varsta de 45 de ani care conducea baut, in urma testarii rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. In ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru comiterea infractiunilor de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, precum si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. La aceasta actiune au participat 150 de politisti si au fost aplicate 578 de sanctiuni contraventionale, dintre care 124 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 1 pentru consumul de alcool, 4 pentru nerespectarea regulilor la trecerile la nivel cu calea ferata, 55 pentru abateri comise de catre carutasi, 52 pentru nefolosirea centurii de siguranta si 342 pentru alte abateri. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de 140.250 lei. De asemenea, au fost retinute în vederea suspendarii 21 de permise de conducere.

Comentarii
 • POLITISTU INFRACTOR PAULET DAN A FOST VAZUT CUM LUA BENZINA DIN MASINA POLITIEI PE O STRADA INTUNECATA IN SF ANDREI.D G A INFRACTOR LIBER

 • Mai platitor de taxe,parca asa te intitulai,esti bine?Acum ai evoluat te numesti martor,ai?Oricum un agramat ramai!Si un sofer de doi bani care risca sa omoare oameni pe trecerea de pietoni!Trezirea,mars la scoala si mai invata!BOULE!!!!!!!

  • bai politai transpirat si pervers ce tot te dai desteptu pl nu stii cum ai devenit gabor de 2 lei sa f,u,t,u,t, mata prin birouri dute n pl mea de santajist,spagar flamind care esti.

   • Mai bine te avorta mamica ta,ca uite ce a iesit din ea(observa ca eu nu-ti jignesc mama oricat de dobitoc ai fi)un retardat mintal cu doua clase si calculator pe mana!Ia-ti funie,sapun si du-te la padure,fa un bine omenirii!Succes!

    • auzi bai mu.ist.ule proasta pl a fost la *****.u lui mata asa ca tu ai o cariera de sclav foarte murdara si mai acusi o sa fii scuipat la greu pt magariile tale or,di,na,re nu te umfla in pene ca o sa ai ga,oa,za, sparta la pirnaie lake care esti,VEZI CA LESI DIRA SPAGARULE SI ************ DGAul e deja pe tine ciine de comanda.

 • Care amenzi???
  99% din soferi stau numai cu telefonul in mana.
  Intorc Doar pe linia dubla continuua.
  Stationeaza doar unde e semnul oprirea interzisa.
  Parcheaza in intersectii. Doar perpendicular!

Adauga un comentariu