Economic Local

Amenzi usturatoare pentru iesenii care deverseaza ape uzate pe domeniul public

Publicat: 20 sept. 2019

Autoritatile locale par sa fie tot mai stricte atunci cand vine vorba despre protejarea mediului inconjurator. Pe langa numeroasele sanctiuni aplicate pentru depozitarea deseurilor in spatii nepermise de pe domeniul public, politistii locali din cadrul Biroului Protectia Mediului ii sanctioneaza inclusiv pe cei care deverseaza ape uzate pe domeniul public.

Vezi si: Tot mai multe cazuri de consum de droguri etnobotanice pe strazile Iasului

"Politistii locali din cadrul Biroului Protectia Mediului au sanctionat contraventional, conform HCLM Iasi numarul 172 din 2002 privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi, cu amenda în valoare de 500 lei, pe numitul B.A., domiciliat în municipiul Iasi, în timp ce deversa ape uzate pe domeniul public", au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

Vezi si: Calculatoare in valoare de 4.000 de euro, cumparate de Politia Locala Iasi

In aceasta perioada, numerosi ieseni care locuiesc la case aleg sa incendieze gunoaiele menajere sau cele provenite din dezafectarea obiectelor de mobilier, lucru total interzis avand in vedere faptul ca arderea gunoaielor poate provoca poluarea mediului inconjurator sau chiar incendii in locatiile din vecinatate. In unele situatii de acest gen este nevoie chiar de interventia pompierilor pentru a stinge incendiile provocate de iesenii care fac curat in gospodarii.

Vezi si: Politistii locali calare, prezenti pe terenurile de joaca pentru copii

"Politistii locali din cadrul Serviciului 1 Politie Locala au sanctionat contraventional, conform HCLM Iasi 172 din 2002 privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi, cu suma de 500 lei, pe numitul P.D.N., domiciliat în municipiul Iasi, care a fost depistat în fata imobilului unde domiciliaza în timp ce incinera materiale din plastic si cauciuc, fapt ce a necesitat interventia unui echipaj ISU pentru stingerea focului", au precizat oficialii Politiei Locale Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit