Local

Amenzi usturatoare pentru mai multi ieseni

Publicat: 26 iul. 2018
1

Politistii ieseni au desfasurat, miercuri, ample actiuni la nivelul judetului Iasi, prin care au incercat sa previna infractionalitatea. Astfel, pe parcursul unei singure zile, politistii au aplicat zeci de amenzi, atat soferilor, cat si celor care au comis fapte antisociale.

Citeste si: A furat o bicicleta de 700 de euro si a vandut-o pe 50 de lei. Cea mai proasta afacere facuta de un hot iesean

"In cursul zilei de miercuri, politistii ieseni au intervenit la peste 60 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 230 sanctiuni contraventionale, iar pe parcursul actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate 30 de infractiuni. Pe data de 25 iulie, politistii au actionat la nivelul judetului pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice. Astfel, au fost organizate sase actiuni si s-a intervenit la 67 de evenimente, dintre care 59 au fost sesizate prin 112. Pe parcursul activitatilor au fost sesizate 30 de infractiuni. Totodata, politistii au aplicat 239 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 76.496 de lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie si au fost retinute, in vederea suspendarii, 19 permise de conducere si au fost retrase sapte certificate de inmatriculare", precizeaza Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Adauga un comentariu