Local

Amenzi usturatoare pentru soferi. Viteza le-a scos din buzunar sume mari

Publicat: 28 iul. 2016
1

Politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Targu Frumos au actionat, împreuna cu reprezentantii R.A.R., pentru constatarea si sanctionarea participantilor la trafic care circula cu autovehicule ce au defectiuni tehnice, iar în intervalul orar 12:00-18:00, pe linia depistarii conducatorilor auto care depasesc limita legala de viteza. Au fost legitimate 72 de persoane si controlate 59 de autovehicule. Au fost aplicate 71 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 18.875 de lei, dintre care 32 pentru viteza, doua pentru nefolosirea centurii de siguranta, 12 pentru defectiuni tehnice, iar 25 pentru alte abateri.

Au fost retinute în vederea suspendarii 5 permise de conducere pentru viteza si 3 certificate de înmatriculare pentru defectiuni tehnice. Spre exemplu, a fost sanctionat un tânar de 26 de ani, din judetul Neamt, care a condus un auto pe DE583, în localitatea Strunga din judetul Iasi, cu viteza de 105km/h, limita legala fiind de 50 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 1.125 de lei si i-a fost retinut permisul de conducere în vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile.

Comentarii
  • Pe la 6 pm, la iesirea din Iasi spre Letcani, era coloana de masini.., am crezut ca e accident… NU era.
    Marlanii de la Caremil descarcau masinile, de pe prima banda, evident blocand-o in totalitate! De parca n-ar avea un hectar de curte…
    NU e prima data. Tot timpul fac asa.

Adauga un comentariu