Local

Amenzi usturatoare pentru soferii ieseni care nu au respectat legea

Publicat: 30 mai 2016
1

Politistii din cadrul Politiei municipiului Pascani – Biroul Rutier si Biroul de Ordine Publica au actionat pe raza de competenta, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în special a celor care se comit pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza si pentru luarea masurilor legale fata de participantii la traficul rutier care nu respecta regulile de circulatie. S-a actionat în 4 zone, fiind folosita aparatura radar din dotare.

Au fost controlate 65 de autovehicule si au fost aplicate 53 de sanctiuni contraventionale, dintre care 31 pentru viteza neregulamentara. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 21.375 de lei. Au fost retinute 3 permise de conducere, dintre care doua pentru viteza neregulamentara si unu pentru depasire neregulamentara. Spre exemplu, o femeie in varsta de 43 ani, din judetul Neamt, a fost depistata conducând un autoturism pe DN2, pe raza comunei Miroslovesti, cu viteza de 116 kilometri pe ora. Aceasta a fost sanctionata cu amenda în valoare de 1.125 de lei si i s-a retinut permisul de conducere în vederea suspendarii.

Comentarii
  • Daca sunt atat de preventivi…..de ce nu pun in regula marcajele si indicatoarele rutiere in intersectia strazilor Armeana-Barboi-Costache Negri ??
    V-am trimis si foto(intersectie in centrul Iasi-ului in care s-a reinventat codul rutier) dar se pare ca nu vreti sa deranjati deloc PSD-ul !!!!

Adauga un comentariu