Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Supă de găină contra răcelii – rețeta americană
Se pun bucățile de carne într-o oală mare, se acoperă cu apă și se pun la fiert. Reduceți focul și lăsăți supa să fiarbă, luându-i spuma, dacă e cazul. Adăugați rondelele de morcovi și ceapă tocată, apoi lăsați să fiarbă timp de 2-3 ore, adăugând apă, pe măsură ce se evaporă. Separat, pisați usturoiul în mojar, asezonați-l după gust, cu piper, pătrunjel și mărar și turnați-l în supă. Opțional, pentru o supă mai groasă, pasați legumele și puneți-le înapoi în lichid, lăsându-le să mai dea o dată un clocot. Se adaugă și puțină sare. Lăsați o parte din usturoi pentru a-l pune înainte de servire, în farfurie.