Magazin

AMERICANII detin DOVEZI cu privire la existenta unei civilizatii ce traieste in interiorul Pamantului

Publicat: 28 mart. 2015

In iulie 1969, membrii misiunii Apollo XI aduceau fotografii de pe Luna, dar si ale Pamantului. Toate aceste fotografii ai fost clasate si tinute departe de ochii curiosilor. In una dintre aceste fotografii, in apropierea Polului Nord se observa o gaura enorma, care pare ca absoarbe norii spre interior. Diametrul acestei gauri este de 950 de kilometri si este situata la 86 grade latitudine nordica.

Inainte de misiunea Apollo XI, amiralul Byrd, care plecase la Polul Nord in vederea cercetarii si identificarii unor astfel de gauri, a semnalat existenta unei astfel de gauri, cu un diametru de peste 900 de kilometri, scrie efemeride.ro. Fotografia prezinta o denivelare a stratului de nori, deasupra acestei gauri, fenomen care nu a putut fi explicat de catre cercetatori.

Fotografia a fost realizata in luna iulie, cand la Polul Nord ziua este lumina 24 de ore. Interiorul gaurii este de culoare neagra, deci nu exista gheata in interiorul ei. Specialistii spun ca exista o singura explicatie. Gaura comunica cu interiorul pamantului.

In 14 februarie 1995, un jurnal canadian a publicat un articol in care sustinea ca NASA a receptionat semnale radio care veneau din interiorul Pamantului. A fost redeschisa dezbaterea conform careia interiorul Pamantului este gol si locuit de fiinte inteligente, care prin aceste semnale radio doresc sa intre in contact cu oamenii. Primul semnal a fost receptionat in 30 octombrie 1994, datorita unui satelit foarte performant. Semnalul radio era compus din coduri matematice complexe, fapt care a condus la ideea ca aceste fiinte sunt foarte inteligente.

Se spune ca mesajele au fost descifrate, dar nu au fost facute publice niciodata. Specialistii de la NASA au preferat sa claseze aceste semnale, din considerente stiute numai de ei. In 19 februarie 1947, cand amiralul Byrd s-a intors din expeditia de la Polul Nord si a dori sa faca publice descoperirile pe care le constatase, autoritatile americane i-au interzis orice fel de comunicare cu media.

Un responsabil de la NASA considera ca aceasta descoperire este una fundamentala pentru om si planeta noastra. Nu suntem stapanii acestei planete, continua el. Undeva in interiorul Pamantului exista o civilizatie superioara oamenilor.

Mesajele transmise de acestia, nu sunt ostile oamenilor si totusi, NASA a preferat sa le clasifice. Sunt adepti ai teoriilor conspiratiilor care sustin ca forte politice si economice mondiale au dispus clasificarea mesajelor. Exista sentimentul ca locul lor si suprematia lor ar putea fi luate de aceste fiinte inteligente.

Se pare ca o alta teorie conform careia Pamantul nu este gol, va fi inlocuita in scurt timp. Intrebarile sunt multe, pe care fiecare dintre noi le punem. Cum poate o civilizatie atat de dezvoltata sa traiasca in subteran, fara lumina si soare? Cine sunt aceste fiinte, de unde vin si cum au ajuns sa traiasca in interiorul Pamantului? Au trait la suprafata Pamantului si s-au retras in interior, sau vin de pe alta planeta?loading...

Comentarii
Adauga un comentariu