Diverse

Americanii si sexul: de tot rasul

Publicat: 04 mai 2010

In Statele Unite este specificat in lege ca un barbat nu poate avea relatii sexuale cu un peste, dar cum ramane cu restul regnului animal?
Am ras de multe ori, mai ales de legile din Statele Unite. Americanii sunt specialisti in a accepta legi neobisnuite si aproape fiecare stat American are cel putin o astfel de lege ciudata.

Pennsylvania
Un barbat nu poate fi excitat in public, iar sexul anal se pedepseste cu o amenda de cateva mii de dolari.

Montana
In Bozeman, e ilegal sa intretii relatii sexuale pe peluza din fata casei dupa apus, daca participantii sunt complet dezbracati (daca porti ciorapi evident ca nu incalci legea).

Minnesota
Un barbat nu are voie sa intretina relatii sexuale cu un peste (femeile se pare ca pot). De asemenea, e ilegal sa dormi dezbracat. In Alexandria, barbatului ii este interzis sa faca sex cu nevasta daca respiratia lui miroase a usturoi, ceapa sau sardine. Se specifica in lege ca barbatul este obligat sa se spele pe dinti daca nevasta ii cere asta.

Ohio
In Cleveland, le este interzis femeilor sa poarte pantofi lacuiti si fusta in acelasi timp pentru ca un barbat ar putea vedea reflectia partilor intime in pantofi.

Utah
In Tremont, femeilor le este interzis sa faca sex in ambulante. Daca o femeie este prinsa facand sex intr-o ambulanta, va fi amendata si numele ei va aparea in ziarele locale. Barbatul cu care femeia a facut sex in ambulanta nu este acuzat de nimic si numele lui este pastrat secret.

Arizona
Femeile pot aparea topless in public pentru ca sanii nu sunt considerati parti intime.

Illinois
Este pedepsit prin lege sexul in timpul vanatorii si pescuitului, daca cele de mai sus se intampla in timpul zilei in care te casatoresti.

Nebraska
Cuplurile care isi petrec noaptea la hotel sunt obligate sa poarte camasi de noapte albe, din bumbac care sunt oferite de hotel. Nu au voie sa le scoata nici in timp ce fac sex.

Ohio
Sexul anal este ilegal in Cincinnati.

Oregon
In Willowdale, barbatii platesc amenda daca ‘vorbesc murdar’ in timp ce fac sex. Pe de alta parte, femeile pot spune orice vor ele.

Wisconsin
Conform unei legi din Connorsville, e ilegal ca un barbat sa traga focuri de arma in timp ce partenera lui are un orgasm.

Iata si unele legi din afara Americii. In Londra e ilegal sa faci sex pe o motocicleta parcata. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. In Liverpool, vanzatoarele pot lucra topless doar in magazinele cu pesti exotici. In Hong Kong, o femeie inselata isi poate omori barbatul. Poate face asta numai cu mainile goale, in timp ce pe amanta lui o poate omori cum doreste.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit