Magazin

Amestecul cu care Irina Loghin a scapat de gusa. Un truc tare de la doamna muzicii populare!

Publicat: 29 iun. 2017

Irina Loghin arata foarte bine la varsta de 78 de ani. Toata viata ei a stiut cum sa se mentina in forma, iar o parte a trucurilor de frumusete au fost dezvaluite de-a lungul timpului.

Remediul anti-gusa testat de Irina Loghin
Una din preocuparile majore ale femeilor trecute de 30 de ani este aparitia gusei. Irina Loghin a stiut ce sa faca pentru a-i veni de hac acestei probleme mai degraba estetice decat de sanatate. Si-a oferit recent sfatul pentru toate doamnele interesate de a gasi solutii pentru gusa.
„Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luati ulei de masline cu lapte. Amestecati jumatate si jumatate. (…) Pentru gusulita care se formeaza chiar de la 30 de ani. (n.r.: te palmuiesti) Si aveti mana foarte degajata. Mergeti pana aveti rabdare. Astfel nu se mai formeaza gusa”, a declarat recent artista, informeaza Antena Stars.

O alta vedeta care urmeaza reguli stricte privind propria ei silueta este Andreea Marin. „Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. În ceea ce ma priveste am avut intotdeauna o problema cu apa. Nu pot sa beau apa, asa, pur si simplu.
Ma fortez sa o fac si caut tot felul de variante, astfel incat sa beau un lichid care sa fie gustos. Daca e o supa, daca e un ceai cu aroma de fructe si fac anumite ceaiuri care te ajuta sa elimini mai mult, dar care sunt si foarte gustoase. Fac cam doi litri pe zi si de dimineata pana seara imi e mai usor in felul asta.
Apa n-as bea, cu siguranta, nici daca fac sport, care ma solicita si care imi cere lichid. Asa ca fac supe creme foarte gustoase si sucuri naturale, pur si simplu, din fructe si legume”, a marturisit prezentatoarea tv la un cunoscut post de televiziune.loading...

Adauga un comentariu