Remedii naturiste

Amestecul simplu care elimina petele maro de pe piele

Publicat: 31 iul. 2015
7
Daca ai pete maro pe fata de care te-ai saturat, trebuie sa stii ca exista solutii simple pentru a scapa de ele. Aceste pete apar din cauza unei hiperpigmentari. Acesta afectiune este, de fapt, un dezechilibru ce se manifesta prin aparitia unor zone intunecate pe suprafata epidermei. In acest fel creste nivelul de melanina, care este un pigment de culoare inchisa. Aceste pete reprezinta o reactie a pielii de pigmentare, pentru ca prin acest pigment maroniu pielea impiedica patrunderea razelor UV in staturile profunde cutanate. Aceste pete sunt ca un fel de scut natural in incercarea organismului de a preveni leziunile pielii in zonele cele mai expuse la soare.
Cu aceasta reteta vei constata o luminare a petelor maro, indiferent daca acestea sunt cauzate de soare sau de inaintarea in varsta. Pentru preparare veti avea nevoie de: 
  • 1 bucata mare de hrean
  • 100 ml de otet de cidru de mere
Se da prin razatoare hreanul si apoi, intr-un recipient de sticla, se adauga hreanul si otetul de mere. Se inchide si se lasa intr-un loc intunecat, timp de 2 saptamani, timp in care se agita recipeintul in fiecare zi. Se strecoara lichidul obtinut si se pastreaza in frigider. Aplica acest lichid obtinut in zona petelor maro zilnic, de trei ori pe zi, timp de cel putin o luna. Acest amestec nu este potrivit pentru toate tipurile de piele. In cazul tipului de piele sensibila pot sa apara iritatii sau disconfort, caz in care se recomanda intreruperea utilizarii acestui remediu.
Pete de culoare deschisa pe pielea copilului. Cele mai frecvente 7 cauze 
 
Adauga un comentariu