Sport

Amical de lux al Stelei, in Spania!

Publicat: 06 ian. 2015
1

Steaua va disputa un meci amical de lux în cantonamentul din aceasta iarna, din Spania. Ros-albastrii vor petrece doua saptamâni în Comunitatea Valenciana, la Oliva Nova, în perioada 10 ianuarie-23 ianuarie, urmând ca dupa 25 ianuarie sa plece într-un al doilea stagiu de pregatire, în Antalya.

În perioada petrecuta în Spania, campioana Romaniei va da piept, într-un meci amical, cu Borussia Dortmund, vicecampioana Europei în 2013. Desi înca nu s-a stabilit data exacta a partidei de pregatire, cele doua formatii, foste colege de grupa în UEFA Champions League în sezoanele 1995-1996 si 1996-1997, stiu deja unde se vor întâlni: pe stadionul Rico Perez din Alicante, arena echipei Hercules din localitate.

Trupa lui Jorgen Klopp trebuia sa joace un meci amical împotriva echipei lui Mircea Lucescu, pe 17 ianuarie, în Spania, dar Sahtior Donetk a schimbat planurile si a plecat într-un turneu prin Brazilia. Astfel, Steaua a umplut golul lasat de ucraineni si, daca nu apar schimbari de ultim moment, probabil partida se va juca la data stabilita: sâmbata, 17 ianuarie, la Alicante.

Citeste si: DECIZIE SOC in Ghencea: Ce s-a intamplat cu emblema Stelei!

Citeste si: DEZASTRU pentru Steaua! Campioana l-a pierdut si pe Lukasz Szukala

Adauga un comentariu