Destinatii turistice

Ammoudia, o asezare plina de farmec – VIDEO

Publicat: 05 ian. 2017
9
Grecia, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta, este preferata de o gama larga de turisti, pentru ca are mereu ceva nou si interesant de oferit, fie ca vorbim de o statiune exclusivista, o plaja salbatica sau constructi traditionale pe care, poate le-ai scapat din vedere la o vizita anterioara. 
Frumusetile naturale, calitatea principala a statiunilor grecesti
Aceste tinuturi te atrag mereu inapoi la ele, fie si numai pentru peisajele absolut uluitoare pe care ti le ofera, o panorama la 360 de grade cu priveliste cat o vedere de trimis acasa, in orice parte ai privi. Una dintre recomandarile noastre pentru o escapada de poveste, unde sa te simti ca in alta lume, este Ammoudia, inca nedescoperita de multi dintre vizitatorii Greciei, ceea ce o ajuta sa isi pastreze autenticitatea si sentimentul de intimitate pe care ti-l ofera. 
Peste Ammoudia dainuiesc legendele
Ammoudia, micutul sat traditional de pe coasta de nord-vest a Greciei, iti ofera atmosfera linistita de care ai nevoie in vacanta cu familia, sa te relaxezi pe plaja, sa te plimbi pe indelete prin vegetatia luxurianta si sa afli mai multe despre traditiile si povestile localnicilor.
In acelasi timp, poti imbina de minune toate acestea cu o varietate de activitati interesante, cum ar fi sporturile nautice, explorarea tinutului cu bicicleta sau calare, si atractii cu o bogata valoare mitologica si istorica. 
Despre Ammoudia vei afla, de la batranii dornici sa-i impartaseasca povestea, ca ar fi fost locul de trecerea al sufletelor catre lumea de dincolo, care trebuiau sa strabata Acheron, raul ce traverseaza statiunea si se varsa direct in mare. Cu echipamentul potrivit, aici te poti aventura chiar in experimentarea unor sporturi extreme, precum caiac canoe sau rafting peste canalul Acheron. 
Adauga un comentariu