Mozaic muzical

Amna, detalii nestiute despre divort

Publicat: 13 sept. 2019

Dupa ce a divortat, Amna s-a concentrat pe cariera sa, dar si pe cresterea copilul pentru a trece mai repede peste momentele dificile. Acum, vedeta vorbeste cu detasare despre lucrurile prin care a trecut, semn ca ranile din sufletul sau s-au vindecat.

Intre Amna si fostul sot nu a ramas decat o relatie bazata pe respect, chiar daca artista nu va putea sa uite usor momentele pe care le-a petrecut alaturi de Cristi. Cantareata isi doreste sa se mentina aceasta legatura pana la batranete.

“E bine sa traiesti fiecare moment ca si cum ar putea fi ultimul in acea casnicie, pentru ca uneori ne relaxam si ni se pare ca e forever and ever. Dar nu e asa. Nu conteaza cand au aparut problemele, cu siguranta nu sunt genul de femeie care, daca da de greu, fuge imediat. Am facut tot ce mi-a stat mie in putinta sa fie bine. Suntem doi oameni buni care s-au casatorit din iubire, asta e cea mai trista parte. Care au crescut foarte mult impreuna, aici e partea dureroasa. Fiinta care a venit din iubirea noastra este David, pe care il iubim si il pretuim foarte mult. Ne dorim din suflet sa fim niste parinti minunati, responsabili. Eu si Cristi ne respectam, cred ca e foarte greu sa faci asta dupa un divort. Asta e cel mai greu test. Sa ramanem pana la batranete parinti responsabili pentru David. Sa fim intelepti”, a declarat Amna la o emisiune tv.

“Daca as da timpul inapoi…”

Daca ar putea da timpul inapoi, Amna a dezaluit ca nu l-ar mai implica pe fostul sot in toate activitatile ei, pentru ca este unul dintre lucrurile care a reusit sa ii indeparteze. Mai mult decat atat, artista a precizat faptul ca acum, ea si fostul sot se respecta si comunica pentru ca isi doresc ca fiul lor, David, sa aiba parte de atentia, dragostea amandurora.

“Daca as da timpul inapoi, nu l-as mai implica in activitatile mele concertistice. Asa era atunci moda. Am vrut sa fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecata mult in alte tari, am vrut sa fie cu mine, sa aiba incredere in mine…”, a mai spus artista.

S-au casatorit in urma cu noua ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevasta, pe cand se aflau intr-o vacanta, in Egipt, dupa mai multi ani de relatie. Artista a marturisit ca se astepta la asta, dar Cristi Musat a tinut-o pe jar pana in ultimul moment

„Am oficializat relatia dupa trei-patru ani. Eram in vacanta in Egipt si eram convins ca se asteapta sa fie ceruta in casatorie, asa ca am tinut-o pe jar pana in ultima zi!”, a declarat Cristi, in cadrul unei emisiuni TV, in urma cu ceva timp.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit