Actualitate

Ampla actiune a politistilor rutieri privind accidentele rutiere cauzate de traversarea neregulamentara in zona Podu Ros – FOTO

Publicat: 21 mai 2019

Ampla actiune a politistilor din cadrul Biroului Rutier Iasi se desfasoarea in aceasta seara in zona Podu Ros, privind prevenirea accidentelor rutiere cauzate de traversarea neregulamentara a pietonilor. Au fost aplicate sanctiuni, precum si avertismente. 

In aceasta zona se produc frecvent accidente cauzate de neatentia pietonilor care se angajeaza in traversarea strazii fara sa se asigure. 

Comentarii
  • Politia raporteaza doar valoarea amenzilor pe zi. As vrea sa spuna politia si ce masuri de prevenire a facut. Este usor sa tot amendezi, mai ales la Podu Ros, dar spuneti ce demersuri ati facut pentru a opri pietonii sa mai traverseze prin locuri nepermise.Numai amenda? Amenda ar trebui sa fie atunci cind un pieton escaladeaza un gard si traverseaza strada.E greu sa fie atata minte sub o sapca.

  • Ba ….fiti seriosi cu “cazanele” voastre pe roti…..apai pietonul pe unde sa mai mearga daca trotuarele sunt pline de masini si la semafor nici nu treci ca te accelereaza sa treci tu mai repede ca pieton ca el e grabit…..sa va ia dracu cu “carutele” voastre cu tot retardatilor ! Ca soferi nici nu stiti ce e ala semafor sau sa respecti pietonul…dupa parerea mea ar trebui suspendate permisele la 95% din soferii lui peste ca habar nu au de regulile de circulatie ! Folositi bicicletele tampitilor!

Adauga un comentariu