Cancan

Amy Cercel este fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel. Câți copii avea manelistul

Publicat: 22 sept. 2021

Petrică Cercel s-a stins din viață din cauza noului coronavirus, iar Amy Cercel, fiul lui mai puțin cunoscut, trece prin momente grele. Artistul a părăsit această lume lăsând o mare durere în sufletul copiilor și apropiaților săi. Nimeni nu se aștepta ca Petrică să părăsească această lume atât de repede și de brusc.

Pe lângă dragostea pe care o avea față de muzică, Petrică Cercel, în vârstă de 53 de ani, și-a iubit enorm și cei trei băieți.

Ce nu se știe despre Amy Cercel

Ionuț și Florin sunt cunoscuți publicului, însă Amy a vrut să se țină departe de lumina reflectoarelor și să stea liniștit alături de familie. Petrica Cercel s-a dedicat de-a lungul anilor familiei și muzicii. Acesta avea toate motivele de mândrie pentu că doi dintre băieții lui i-au oferit cinci nepoți.

Amy și Ionuț i-au dăruit cele mai de preț daruri lui Cercel. Este vorba de nepoții pe care Petrică Cercel îi avea. Îi iubea nespus și ar fi făcut orice, oricând, după cum chiar el a declarat acum ceva timp, la Antena Stars.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Ce spunea Petrică Cercel despre soția lui

În cadrul aceluiași interviu, Petrică a mai oferit detalii și despre soția lui Ana despre care spunea că este geloasă. Petrică Cercel își iubea și nevasta nespus de mult.

El nu s-a ferit niciodată să își declare sentimentele pentru Ana în public, de fiecare dată când a avut ocazia.

„Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Amy”, a mai adăugat artistul.

Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și fani.

Ce probleme de sănătate are fiul său, Ionuț Cercel

Manelistul a povestit într-un interviu, în urmă cu ceva timp, acordat celor de la Acces Direct, că a traversat o perioadă grea în viața lui și că a trebuit să se lase de cântat. Medicii i-au spus că are o problemă gravă la nivelul vocii și i-au recomandat să nu mai cânte. Cantaretul a respectat întocmai sfaturile medicului și s-a apucat să producă muzică.

”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun”, a zis Ionuț Cercel pentru sursa precizată. Manelistul spune că a mers la mai mulți doctori, pentru că este nerăbdător să revină pe scenă, însă niciun medic nu i-a putut spune clar când poate reveni la muzică.”

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a mai spus Ionuț Cercel.
Adauga un comentariu