Cancan

Ana Baniciu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cine este bărbatul din viața frumoasei vedete

Publicat: 24 feb. 2022
Ana Baniciu varsta
La vârsta de 29 de ani, Ana Baniciu face furori la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Ana Baniciu, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Focoasa artistă face furori cu formele perfecte și silueta de invidiat, iar fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare sunt extrem de apreciate. De ceva vreme, Ana Baniciu este mai fericită ca oricând, afișându-se tot mai des la evenimentele mondene cu cel care i-a cucerit inima. Iată cine este bărbatul din viața frumoasei vedete.

Ana Baniciu nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor

Ana Baniciu este fără îndoială una dintre cele mai frumoase apariții în lumea mondenă. Blondina se bucură de succes pe plan profesional, iar în viața privată este împlinită alături de partenerul ei de viață.

La vârsta de 29 de ani, Ana Baniciu se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare. Aceasta este extrem de activă în mediul online, unde postează fotografii incendiare, spre încântarea fanilor ei.

În pofida controverselor și scandalurilor în care a fost implicată, vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul românesc. Ana Baniciu a încercat mereu să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Aceasta este o apariție încântătoare de fiecare dată când iese în public.

Fiica lui Mircea Baniciu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine, mărtusind totodată că nu se abține de la nici un fel de mâncare.

,,Mănânc ce îmi place, ăsta e atuul meu. Nu mănânc deloc mult, pentru că nu îmi cere organismul. Nu pot să mănânc, chiar prietenii mei și apropiații îmi spun că mănânc foarte puțin. Îmi place mâncarea de înnebunesc, gătesc foarte mult.”, a precizat celebra artistă.

De-a lungul timpului, Ana Baniciu a primit numeroase propuneri să pozeze nud în revista Playboy, însă blondina a refuzat cu vehemență.

,,Eu sper că nu am fost niciodată vulgară. Mi-am dorit să nu fiu. Mie mi s-a propus să pozez în Playboy și altele când erau în România. (…) Nu mi-am dorit eu asta. Cred că totuși trebuie să rămână unele chestii intime, e corpul meu, niciodată nu m-am arătat așa gen „Hai ia-mă cu totul”. Mi se pare că trebuie să rămână ceva. Dar eu nu am nicio problemă cu femeile care aleg să facă asta.”, a declarat Ana Baniciu.

O altă artistă care a refuzat să pozeze nud este Elena Gheorghe. Aceasta este o vedetă la înălțime, se bucură de succes pe plan personal și profesional și arată spectaculos. O prezență răvășitoare în mediul online este și frumoasa Corina Caciuc. Vedeta și-a surprins fanii cu fotografii provocatoare pe Instagram, spre încântarea admiratorilor ei.

Ce spune frumoasa vedetă despre bărbatul care i-a cucerit inima

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă, Ana Baniciu și iubitul ei nu au ținut cont de criticile celor din jur și se declară mai fericiți ca oricând.

Edy Kovacs a cerut-o în căsătorie pe focoasa blondină și se pare că aceștia se pregătesc de nuntă. Când vine vorba de partenerul ei de viață, Ana Baniciu are doar cuvinte de laudă pentru cel care i-a cucerit definitiv inima.

,,Edi este primul bărbat pe care eu l-am prezentat părinților mei. Chiar dacă am mai avut relații, am considerat că relațiile acelea erau trecătoare, și nu am vrut să îi dezamăgesc, prezentându-le niște oameni cu care, cumva eram, cred că inconștient, convinsă că nu se va transforma în ceva serios.

Tata mă întreba de ceva vreme când îi prezint pe cineva, dar i-am spus că va veni momentul și că îi voi prezenta un băiat care merită. (…) Când a apărut Edy, n-am ezitat, am fost la tata și l-a cunoscut. Se înțeleg foarte bine, ba chiar cred că am ajuns eu pe locul doi, pentru că toată familia întreabă de Edy, nu de mine, el este vedeta familiei.”, a mărturisit fiica lui Mircea Baniciu.

O altă vedetă care iubește mai mult ca oricând, iar de când a devenit soție radiază de fericire este prezentatoarea Ramona Ilie. Focoasa blondină a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre partenerul ei de viață și a vorbit deschis despre viața de cuplu.

La vârsta de 29 de ani, Ana Baniciu face furori la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat. Frumoasa vedetă este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă. Artista este împlinită și pe plan personal alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu