Cancan ultimă oră

Ana Baniciu și partenerul ei de viață sunt pregătiți să facă pasul cel mare: „Trebuie să găsim ceva mai măricel”

Publicat: 28 ian. 2022
Ana Baniciu și partenerul ei, Edy Kovacs
Ana Baniciu este extrem de fericită alături de Edy Kovacs, partenerul ei de viață, iar anul trecut a fost cerută în căsătorie

Ana Baniciu este extrem de fericită alături de Edy Kovacs, partenerul ei de viață, iar anul trecut a fost cerută în căsătorie. Cei doi au planuri mari de viitor și, în prezent, caută o casă nouă, pentru a se muta. Pentru Antena Stars, artista a mărturisit că aceștia își doresc un apartament spațios.

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei

Anul trecut, artista Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Edy Kovacs. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru pe care l-a mărturisit și artista în cadrul mai multor interviuri.

Cântăreața și logodnicul ei au planuri mari de viitor, iar, în prezent, caută o casă nouă, pentru a se muta. Ana Baniciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre modul în care se înțelege cu partenerul ei. Astăzi, cântăreața împlinește vârsta de 29 de ani.

„Încercăm să căutăm ceva în București. Trebuie să găsim ceva mai măricel. Nu ne dorim chiar casă, ne dorim un apartament mai mare. În ziua asta specială îmi dau seama că sunt foarte iubită și norocoasă. Am primit și flori și mesaje. Aseară chiar am primit un tort de la prietenii și vecinii mei. Singura problemă a fost că nu a funcționat bricheta și nu au putut aprinde lumânările. (…) Edy s-a pregătit cu multe cadouri. Nici nu mai contează cadourile, important e că ne înțelegem și suntem fericiți”, a mărturisit Ana Baniciu la Antena Stars.

Cât despre nuntă, Ana Baniciu mărturisea că dorește să o facă atunci când se va termina pandemia. De asemenea, în anul 2022, aceasta dorește să își onoreze contractele și evenimentele și să încânte oamenii cu melodiile sale.

Ce spunea Ana Baniciu despre partenerul ei, înainte să fie logodiți

Ana Baniciu a dezvăluit cum a început să socializeze cu Edy, logodnicul ei.

„A apărut în viața mea, pentru că și-a dorit el foarte mult. Nu-l cunoșteam și nu aveam nici măcar un punct comun. (…) O prietenă care stătea perete în perete cu mine – am ieșit noi în oraș – a zis: Vine și un prieten de-ai mei. Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a spus Ana Baniciu la Antena Stars.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu