Cancan

Ana Maria Anthon, concurenta de la Chefi la cuțite cu o poveste de viață incredibilă. Chefii au ascultat-o uluiți

Publicat: 13 apr. 2021
Ana Maria Anthon gateste la chefi la cutite
Ana Maria Anthon, de meserie micropigmentist, a venit la emisiune să demonstreze tuturor că se pricepe la fel de bine și la gătit

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii culinare de la Antena 1, atât chefii cât și telespectatorii au rămas profund marcați de ceea ce au văzut si au auzit. Este vorba despre o concurentă, Ana Maria Anthon, care s-a prezentat în fata juraților cu un preparat delicios precum și cu o poveste de viață incredibilă.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Ana Maria Anthon, concurenta de la Chefi la cuțite cu o poveste de viață incredibilă

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Ana Maria Anthon, de meserie micropigmentist. Tânăra a venit să demonstreze tuturor că se pricepe la fel de bine și la gătit!

Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, concurenta a dezvăluit faptul că s-a apucat de gătit încă de când era foarte mică. Prima sa tentativă de-a participa la competiția culinară pe vremea când avea doar 16 ani, dar nu a fost selectată până acum.

Convinsă însă de faptul că se pricepe la gătit și că acum este mai pregătită ca niciodată să își demonstreze talentul culinar, Ana Maria Alexandra Anthon și-a luat inima în dinți și a venit să pregătească chefilor o rețetă cu totul și cu totul specială.

În fața celor trei jurați, tânăra s-a prezentat cu o rețetă mai specială de gulaș. După ce au degustat, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau foarte convinși că în spatele ușilor se află o bunicuță, asta deoarece gulașul arăta și avea gustul unei tocănițe de cartofi.

„Îmi doream de foarte, foarte mult timp să vin. Am urmărit absolut toate emisiunile și am vrut să știu și eu ce e dincolo de toată treaba asta. În general fac tot ceea îmi propun. Nu mă consider să merg în echipe, nu aspir la marele premiu, sunt alți concurenți pentru care participarea este vitală, vor să se remarce. Eu iau totul că pe o experiență, că pe o amintire, o plăcere a sufletului meu”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit rețeta aleasă.

Ajunsă în fața juraților „Chefi la cuțite”, tânăra a povestit faptul că a fost crescută de o stră-străbunică. Părinții săi s-au despărțit pe vremea când ea era atât de mică, încât nu a reținut nici chipul mamei.

„Pe la 4 ani tata m-a luat să locuiesc împreună cu el și soția lui și atunci au început și tangențele mele cu gătitul. Mama mea vitregă mă punea să tai găini, să le opăresc, să le jumulesc, să fac mâncare. Aveam zece ani. Nu eram un copil menajat. Pur și simplu astea erau niște responsabilități. Vinerea chiuleam de la orele de religie sau sport pe motiv că trebuie să merg acasă să fac mâncare. Mama vitregă nu mi-a lăudat niciodată mâncarea. La 15 ani am plecat definitiv de acasă și nu m-am mai întors, în urma unei agresiuni. Și acum am semnul pe mână. M-a lovit cu un lemn cuprins de jar, care arsese. Nu o învinovățesc pentru că știu că și ea a crescut așa. Am început să lucrez, am vândut pepeni, am împărțit pliante. Câștigam 250 de lei și plăteam 200 de lei că să am o cameră unde să stau. Apoi am descoperit ospătăria, mi-am întrerupt liceul de trei ori, fiindcă nu reușeam să muncesc și să fac și școală. Am terminat liceul la 23 de ani. Acum lucrez că micropigmentist. În urmă cu câțiva ani am primit diagnosticul unei forme de leucemie și singură mi-am tatuat sprâncenele, așa am vrut eu. Apoi am zis că sunt și alții ca mine fără sprâncene”, a dezvăluit tânăra care apoi a făcut tot posibilul să ajute și alți oameni bolnavi să se simtă mai frumoși.

Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite

Săptămână trecută telespectatorii au avut parte de momente intense la „Chefi la Cuțite”! Chef Sorin Bontea a trecut printr-o întâmplare nefericită, după ce s-a împiedicat și a căzut. Astfel, acesta s-a enervant foarte tare și a început să arunce cu aparatura din bucătărie.

Tot acest incident nefericit s-a produs în timp ce bucătarii luptau pentru câștigarea unei amulete puse în joc de Gină Pistol.

„Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, de-odată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut că fraierul. M-am săturat de voi”, a răbufnit Sorin Bontea, referindu-se la cabluri.

Adauga un comentariu