Cancan

Ana Morodan nu ține cont de vârstă și pozează goală pe rețelele de socializare. Vedeta și-a surprins din nou fanii într-o ipostază îndrăzneață

Publicat: 28 iul. 2022
Ana Morodan varsta
La vârsta de 37 de ani, Ana Morodan se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Celebra Ana Morodan nu ține cont de vârstă și pozează goală pe rețelele de socializare. Cunoscută de public drept ,,contesa digitală”, aceasta are un succes impresionant în mediul online și a reușit să adune o avere uluitoare din activitatea de blogger. Nu de puține ori Ana Morodan a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă, însă își asumă trecutul, dar și fiecare apariție inedită în spațiul public. Recent, vedeta și-a surprins din nou fanii într-o ipostază îndrăzneață.

Ana Morodan își ascunde vârsta și pozează goală pe rețelele de socializare

Ana Morodan este o prezență inedită în showbiz-ul autohton. Controversata și excentrica vedetă face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Extrem de sinceră și asumată, aceasta nu ezită să își exprime punctul de vedere cu privire la vedetele din România sau să se afișeze în ipostaze dintre cele mai îndrăznețe.

,,Contesa digitală” se bucură din plin de viață și de celebritate la vârsta de 37 de ani. Vedeta deține un blog de stil personal și are un număr impresionant de urmăritori. Din activitatea sa de blogger, aceasta a reușit să adune câștiguri impresionante, însă a atras și remarci negative sau replici dure din partea unor internauți.

Cu toate acestea, Ana Morodan nu ține cont de criticile celor din jur și se declară o femeie împlinită. În ultima vreme s-a spus în presă că vedeta a fost dată afară de la Antena Stars pe motiv că ar fi venit la filmări sub influența băuturilor alcoolice. Vedeta a negat cu vehemență presupunerile și a transmis un mesaj tuturor celor care o critică.

„Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta.”, a declarat aceasta.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Ana Morodan se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare. Aceasta a pozat de mai multe ori goală și a făcut furori în rândul publicului masculin. O altă vedetă care arată spectaculos la vârsta sa și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene este Ramona Bădescu. Deși nu a pozat nud în revistele dedicate adulților, aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare.

Și frumoasa actriță Ioana Ginghină a încins imaginația multor bărbați pe vremea când a pozat goală și a fost protagonista unui pictorial îndrăzneț. Aceasta nu regretă că a apărut nud și își asumă trecutul amoros controversat.

Vedeta a făcut furori într-o ipostază îndrăzneață

Recent, Ana Morodan s-a pozat goală în pat, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Cei mai mulți au apreciat-o pe celebra bloggeriță pentru curaj și pentru forma fizică de invidiat, însă unii au criticat-o pentru aparițiile îndrăznețe.

,,Contesa digitală” a recunoscut în repetate rânduri că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Vedeta a trecut recent printr-o operație de reconstruire a sânilor, procedeu realizat de medicul estetician Constantin Stan, soțul celebrei prezentatoare Andreea Berecleanu.

,,De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini.”, a scris vedeta pe Instagram.

La vârsta de 37 de ani, Ana Morodan se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta își asumă fiecare apariție controversată și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe și ținute provocatoare.
Adauga un comentariu