Cancan ultimă oră

Ana, soția lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce i-a transmis

Publicat: 19 sept. 2021
Petrică Cercel și soția lui au trăit o poveste extrem de frumoasă de dragoste

Familia lui Petrică Cercel este îndurerată! Soția, dar şi cei trei copii pe care artistul îi avea sunt încă în stare de şoc. În capela unde este depus trupul fără viață al cântărețului sunt prezente zeci de coarne, însă una impresionantă. Cu durere în suflet soţia acestuia a ales  o coroană uriașă de flori albe pe care a scris un mesaj emoționant.

Petrică Cercel și soția lui au trăit o poveste extrem de frumoasă de dragoste. Cântăreţul îşi lăuda partenera de viaţă ori de câte ori avea ocazia şi era foarte mândru pentru că i-a oferit trei băieţi.

Îndurerată, Ana a pregătit o coroană uriașă din flori albe pe care a pus-o în capela cimitirului Ghencea.

Coroana reprezintă o jumătate de inimă, iar în interiorul acesteia se află un mesaj extrem de emoționant pe care soția lui Petrică Cercel l-a trecut.

”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, a scris Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul regretatului cântăreț.

Doar alb la funeraliile lui Petrică Cercel

Cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel. Dar și o rugăminte pentru cei care îl vor conduce pe ultimul drum.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ. Dar, din păcate, soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin să precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu pe contul său de Facebook.

Adi Minune a venit să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Petrică Cercel

Printre cei care au venit să îi aduc un ultim omagiu artistului Petrică Cercel s-a numărat și Adi Minune. Însă, chiar în ziua înmormântării celebrului manelist, familia a luat o decizie de neînțeles: presa are accesul interzis la ceremonia funerară.

Exact așa cum cere tradiția, după înmormântare, la parastas, se va servi berbecuț la proțap. Specialitatea este gătită chiar în aceste momente.

Familia și prietenii își strigă durerea lângă trupul fără viață al cântărețului, Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, fiind surprins în câteva imagini, aproape fără voce de la cât şi-a jelit tatăl:

”Tăticuțule, tată, tată! Floarea mea, frumusețea mea, tăticul meu! Ţi-ai făcut misiunea şi ai plecat”, se deslușesc câteva cuvinte printre suspinele lui Ionuț.

Adauga un comentariu