Stiri si curiozitati

Anamaria Prodan a purtat cea mai transparenta rochie la o petrecere mondena

Publicat: 23 mai 2019

Invitata la petrecerea revistei Viva!, Anamaria Prodan a stiut sa aleaga o tinuta pe care sa nu o uite nimeni prea usor! Vorbim despre o rochie lunga, transparenta, cu vedere la un corp foarte bine lucrat!

Anamaria Prodan a luat parte, miercuri seara, la petrecerea VIVA!,  unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, astfel ca si aparitia ei a fost una incredibil de spectaculoasa… si comentata!

Ea a reusit sa-i surprinda pe toti cu o rochie lunga, transparenta, cu mici detalii, insa prin care se vedea lenjeria intima, dar mai ales un corp aproape perfect. Si asta pentru ca sexy impresara a reusit sa slabeasca foarte mult in ultima perioada.

Chiar daca au fost multi internauti care au gasit poate prea exagerata tinuta, cele mai multe dintre comentarii au apreciat curajul ei, dar si rochia, care a fost spectaculoasa!

"Imi place rochia f mult, arati super bine,as fi pus alti cercei si as fi lasat parul pe spate sa acopere fundul. Dar chiar si asa arati f bn pt eveniment / Esti mai tare ca una de 20… .

Adauga un comentariu