Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, atac dur la adresa soțului ei. Laurențiu Reghecampf a acuzat-o de infidelitate, iar impresara a răbufnit

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan atac dur la adresa soțului ei. Laurențiu Reghecampf a acuzat-o de infidelitate iar impresara a răbufnit
Anamaria Prodan a reacționat dur după ce soțul ei a acuzat-o de infidelitate

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce soțul ei a acuzat-o de infidelitate. Lupta pe care o duc cei doi prin intermediul dezvăluirilor este din ce în ce mai puternică.

Impresara a avut o reacție extrem de acidă la adresa celui care încă este soțul ei, după ce acesta a acuzat-o de infidelitate în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe după afirmațiile lui

Nu e un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan nu a rămas niciodată datoare în conflictul cu Laurențiu Reghecampf, și de data asta impresara reacționând dur după ce soțul ei a acuzat-o de infidelitate. De altfel, antrenorul a declarat că acesta ar fi fost și motivul divorțului dintre ei.

În promo-ul ediției de duminică, publicat chiar de Denise Rifai în mediul online, apar câteva răspunsuri controversate ale lui Reghe: „Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria!”, „Nu”– răspunsul oferit atunci când a fost întrebat dacă ar mai fi divorțat de Anamaria dacă nu exista „episodul Alexa”, „E greu de spus, pe mine nu m-a filmat nimeni”– răspunsul oferit când a fost chestionat despre cine a înșelat primul, „Contează că mie îmi place foarte mult Corina” – răspunsul oferit când a fost întrebat despre actuala sa relație.

Impresara îl umilește iar pe Laurențiu Reghecampf

După ce a auzit răspunsurile lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține și a izbucnit. Impresara îl caracterizează pe încă soțui ei ca fiind „mincinos”, „fals”, „slab” așa cum ne-a obișnuit pe toți deja. Impresara susține că antrenorul nu face față interviurilor și că în trecut, acesta spunea cu totul altceva.

„Ce fac bărbații slabi, în general? Cum își pot ascunde slăbiciunea decât lovind într-un om puternic? Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat pe la toate emisiunile și spunea: ”Cum?! Soția mea?! Păi, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe pământ!”. Păi, dacă se întâmpla așa ceva, nu mai existam noi. Minte!

Altă dovadă de slăbiciune și de prostie. El nu face față interviurilor. El nu face față presiunii, în primul rând. El nu are voie să se ducă la asemenea interviuri. El, de fapt a spus adevărul aruncând cu ceva rău în mine, în oricine altceva. Nu a fost filmat? Păi, cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că nu este mașina noastră dată amantelor și că este la un prieten. N-a fost filmat!? M-am chinuit doi ani de zile, ca Iisus, să ascund toate urmele urâte și să nu se facă de râs și să nu ne facă pe noi de râs’, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Anamaria Prodan: „El este pus, săracul, să zică toate lucrurile astea”

Anamaria Prodan a menționat că Reghe ar fi manipulat să facă toate aceste declarații. Mai mult, impresara spune că inclusiv copiii i-ar fi dat tatălui lor un fel de ultimatum, Reghecampf fiind avertizat cu privire la faptul că nu numai Anamaria, ci și fiicele ei și fiul lor vor începe să dea declarații cu privire la ceea ce s-a petrecut în familia lor înainte ca cei doi soți să se despartă.

„El este pus, săracul, să zică toate lucrurile astea. Dacă nu zice lucrurile astea, înseamnă alte probleme, pe alte părți. El este cumva un fel de marionetă și păpușarul este în spate. Nu are ce să facă. Dacă avea puțină demnitate, el nici măcar nu ieșea. Se vede foarte clar. Unde era cu Anamaria Prodan, ce salariu avea, jucători…

Păi, nu, el nu a înțeles un lucru! Oricum nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. El știa clar că trebuie să plece. Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea, că începeau să vorbească femeile din oraș. Problema noastră este că se face de râs din ce în ce mai rău. Eu încă nu am vorbit, copiii încă nu au vorbit. Noi încă stăm și ne este foarte milă. Dar, fetele și inclusiv băiatul meu i-au dat niște mesaje foarte clare. Dacă nu termină, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi. Iar atunci când vorbesc copiii, orice părinte este terminat”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Adauga un comentariu