Cancan

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!”

Publicat: 24 iun. 2022
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf colaj foto
Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului sot dupa ce a semnat cu Neftchi Baku

Anamaria Prodan a transmis un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Cei doi se află în continuare în proces, după ce el a depus actele necesare în toamna lui 2021. La scurt timp după ce s-a aflat că Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și că a semnat cu Neftchi Baku, impresara a ținut să-i transmită un mesaj.

După ce au înregistrat zeci de plângeri, din ambele părți, impresara susține că se roagă să-i meargă bine la noua echipă, Neftchi Baku.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf

La doar câteva zile după ce a aflat despre „mutarea’ lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită un mesaj. De fapt, un soi de „avertisment’. Impresara a susținut că acestuia îi va fi greu la noua echipă, dacă nu va avea rezultate.

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!’, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul lui și al impresarei

După despărțirea de Anamaria Pordan, Laurențiu Reghecampf e obligat, de instanță, să plătească o pensie alimentară imensă pentru fiul lor, aproximativ 15.000 de euro pe lună, scrie sursa citată. În plus, Reghe are de dat, retroactiv, și suma de 50.000 de euro.

La noua lui echipă, Neftchi Baku, antrenorul va avea un salariu mult mai mare decât cel pe care-l primea la Universitatea Craiova, mai exact 40.000 de euro pe lună.

Laurențiu Reghecampf va putea să-l ia acasă pe Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto, așa cum îl alintă familia, două week-end-uri pe lună. De asemenea, poate să petreacă împreună cu băiatul lui toată luna iulie.
Adauga un comentariu