Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan continuă seria dezvăluirilor. Ce a spus impresara despre fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Publicat: 14 ian. 2022
Anamaria Prodan îmbrăcată în roz
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit în urmă cu mai mulți ani, în vremea când antrenorul era încă căsătorit cu fosta sa soție, Mariana Pfeiffer

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit în urmă cu mai mulți ani, în vremea când antrenorul era încă căsătorit cu fosta sa soție, Mariana Pfeiffer! Impresara spune că nu s-a băgat în relația lor și chiar a încercat să afle dacă se mai pot împăca.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să formeze un cuplu pe vremea când antrenorul era încă căsătorit cu mama fiului său, Mariana Pfeiffer. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu că ea nu a intervenit niciodată în relația lui și chiar a încercat să afle dacă se mai pot împăca.

Anamaria Prodan, despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer

Vedeta a mărturisit că la vremea aceea ea nu mai era într-o relație, însă Laurențiu Reghecampf era însurat, dar nu mai avea nicio relație amoroasă cu partenera lui de doi ani, din momentul în care fiica lor a murit.

„Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai depart l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate”, a spus Anamaria Prodan.

Vedeta a precizat că a invitat-o pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf la masă și că a încercat să vadă dacă cei doi mai pot reprera relația. Atunci i s-a spus că nu mai e nicio cale de împăcare și au hotărât ca ei doi să divorțeze, iar ea să se cupleze cu antrenorul, fiind și însărcinată.

„Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repera relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv.  Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repera nimic”, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan s-a asigurat că Marianei Pfeiffer nu îi va lipsi nimic

Anamaria Prodan susține că a ajutat-o pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și chiar dacă ei doi nu își mai vorbeau, ea i-a spus soțului ei că deși divorțează, mama copilului său trebuie să trăiască la fel ca înainte și să aibă tot ce a avut și înainte, asigurând-o că nu îi va lipsi nimic după despărțire.

„Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte”, a mai spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu