Celebritati

Anamaria Prodan, despre divortul Oanei Roman: „La ultima filmare impreuna…”

Publicat: 11 ian. 2017
6
Anamaria Prodan a vorbit despre divortul dintre Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei. Vedeta a oferit cateva detalii despre relatia celor doi si a declarat ca i se pare incredibil ca au luat aceasta decizie.
“Am ramas blocata ieri dimineata cand am citit stirile! Pur si simplu nu imi venea sa cred ca Oana si Marius au luat aceasta decizie radicala, in conditiile in care se intelegeau foarte bine si o iubeau pe fetita lor ca pe ochii din cap! Culmea, am vorbit recent cu ea si nu mi-a spus nimic, din contra, parea ca totul este in regula!
In plus, la ultima filmare pe care am avut-o impreuna cu cei doi, la o emisiune in care Nea Marin a fost gazda, la filmari, pareau cuplul perfect! El a avut atunci o grija exagerata de Oana! Era tot timpul langa ea, ii aducea de mancare, ii aducea haine, o intreba daca are nevoie de ceva, daca era obosita, o alinta, etc… Orice isi dorea, ii indeplinea imediat! Ce mai…ambii se comportau ca o pereche ideala! Acum, sa aflu ca divorteaza, sincer, mi se pare, sincer, incredibil.”, a declarat Anamaria Prodan, 
Adauga un comentariu