Local

Anamaria Prodan, fotografiată la brațul temutului interlop Costel Corduneanu – FOTO

Publicat: 15 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan a șocat pe Instagram după ce s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova. Sexy impresara s-a întâlnit cu celebrul interlop, dar și cu soția acestuia într-un restaurant celebru.

Anamaria Prodan a scris în dreptul fotografiei că ”își iubește prietenii”, semn că este în relații apropiate cu aceștia. Nu se știe însă dacă întâlnirea a fost una întâmplătoare sau aceștia s-au strâns să pună la cale vreo afacere. După ce Anamaria Prodan a publicat fotografia pe rețelele de socializare, conform cancan.ro, fanii au înroșit butonul de like.

Anamaria Prodan, avere
Este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă – alături de soțul ei, firește – sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro. Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

După moartea mamei sale  Anamaria și sora sa, Anca, au primit ca moștenire

  • patru case,
  • terenuri
  • conturi în bănci
  • două maşini,
  • bijuterii în valoare de mii de euro
  • tablouri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.
Adauga un comentariu