Diete si regimuri

Anamaria Prodan: Mananc cat vreau, cum vreau

Publicat: 16 sept. 2019

“Love my life” / Îmi iubesc viața  – acesta este cel mai folosit hashtag de Anamaria Prodan pe Instagram. Impresara se simte binecuvantata pentru ca are un stil de viața care îi permite sa își faca toate poftele. Practic, nu duce lipsa de nimic, atat din punct de vedere material, cat și spiritual. 

Vedeta a spus pentru perfecte.ro ca momentan locuiește în Dubai, alaturi de soțul ei, care antreneaza acolo. Cei doi sunt însoțiți și de fiul lor, Laurențiu Reghencampf jr., care face scoala acolo. “În Romania vin doar cnd am filmari sau proiecte”, spune vedeta.

Anamaria Prodan își expune viața fabuloasa pe rețelele de socializare. Vedeta primește o mulțime de complimente pentru pozele sexy pe care le posteaza, iar mulți fani sunt curioși sa afle ce face vedeta ca sa arate atat de bine. 

“Sa știi ca nu ma duc zilnic la sala, dar cand ma duc, stau. Antrenorul meu are grija sa nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mananc cat vreau, cum vreau, cand pun cate un kilogram ma abțin. Am o viața super relaxata și normala”, spune Anamaria Pordan.     

În vara, impresara a fost la cel mai tare hair stilist din Liban, care face senzație pe rețelele de socializare – Mounir.  “Am fini arabi foarte mulți, una din viitoarele fine e prietena cu el, așa am ajuns. Este unul dintre cei mai buni stiliști din zona respectiva, la el merg toate vedetele de acolo. E foarte mult. Costa mult!”, spune Anamaria Prodan.

Impresara a filmat episodul pilot pentru “Gospodar fara pereche” și garanteaza ca noul sezon ca fi unul “superb”. Ce calitați trebuie sa aiba o femeie ca sa cucereasca inima unui gospodar? “Sa fie sincera, sa fie femeie, în primul rand, sa aiba atitudine, sa fie harnica”, spune Anamaria Prodan.loading...

Adauga un comentariu