Cancan

Anamaria Prodan, mesaje de dragoste de la Reghe! Adevărul despre presupusa amantă

Publicat: 22 iun. 2021
Anamaria Prodan intr-o salopeta colorata
Anamaria Prodan a publicat mai multe mesaje de dragoste de la Reghe pe Instagram

Pentru că își dorește cu orice preț să infirme zvonurile despre divorț, Anamaria Prodan a publicat mesaje de dragoste de la Reghe. Acum trei săptămâni, cei doi soți și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu după 15 ani de relație.

În acest mod, Anamaria Prodan și Reghe au vrut să demonstreze că formează un cuplu solid și după trecerea anilor.

Anamaria Prodan, mesaje de dragoste de la Reghe

În presă, mereu au apărut zvonuri cu privire la divorțul dintre cei doi. Sexy-impresara este acum însă mult mai determinată să pună capăt acestor speculații. Astfel, pe rețelele de socializare Anamaria a publicat mai multe mesaje pe care le primea de la soțul ei și a vorbit din nou despre legătura dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Pe lângă toate acestea a atins și un subiect sensibil, cel legat de amantă.

Pe contul ei de Instagram, sexy-impresara, a făcut publice mai multe email-uri primite de la Reghe, în anul 2009, atunci când relația lor era în primii ani.  Aceasta nu s-a putut abține și a descris în câteva rânduri relația foarte solidă pe care o au.

„Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădam ,petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi … pentru că ne dușmăniți atât de rău am să vă prezint o poveste unică de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fară nici un ajutor … și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și și-au jurat să moară împreună ținându-se de mâna.

Laurențiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FARĂ MOȘTENIRILE MAMEI …. am să las aceste mailuri să Vb poate ele reușesc să vă facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICĂ ȘI PURĂ … DIN CARE S-A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”,  a scris sexy-impresara, la poza cu e-mailul primit de la soțul ei.

Zvonurile cu privire la amantă, infirmate

Vedeta spune că soțul ei nu are cum să aibă amantă vreodată, căci ei doi împărtășesc aceleași valori în ceea ce privește familia, iar dragostea dintre ei este mai presus de orice.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie, plătește!

Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt mici, fară oua, fară personalitate, fară coloană vertebrală. Fară putere. Sunt gâște! Întăi fă-ți nevasta să se simtă bine că ea îți spune adevărul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta că să-ți ia cașcavalul? Și dacă ești obez îți zice că ești tras prin inel? Concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări”, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu