Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Laurențiu Reghecampf să își facă cont pe rețelele de socializare. Care este motivul?

Publicat: 12 ian. 2022
Anamaria Prodan cu un telefon în mână
Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Laurențiu Reghecampf să își facă cont pe rețelele de socializare

Toată lumea știe că, în perioada în care se iubea nebunește cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu a fost deloc activ pe rețelele de socializare. Celebrul antrenor nu avea nici măcar Facebook sau Instagram, iar toată lumea a crezut că pur și simplu nu dorește să își petreacă timpul pe social media, însă iată că sexy impresara a recunoscut că nu i-a dat voie lui Laurențiu Reghecampf să își facă cont pe rețelele de socializare.

De când s-a despărțit de Anamaria Prodan și și-a asumat relația cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Ce-i drept, celebrul antrenor postează doar fotografii legate de fotbal și de cei doi fii ai săi.

De ce nu a avut până acum Laurențiu Reghecampf acces pe rețelele sociale

Ei bine, recent, Anamaria Prodan a aflat că Laurențiu Reghecampf apreciază postările altor domnișoare pe rețelele de socializare, printre care și o stewardesă cunoscută, însă se pare că Corina Caciuc este de acord cu acest lucru.

Dacă amanta lui îi permite așadar să aprecieze fotografiile și postările altor domnișoare, se pare că Anamaria Prodan nici măcar nu l-a lăsat să aibă conturi pe rețelele de socializare, acesta fiind motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu a avut nici Facebook și nici Instagram până acum.

Anamaria Prodan a afirmat, în podcastul online al lui Codin Maticiuc, că Gigi Becali știa de faptul că Laurențiu Reghecampf a avut diverse relații cu alte domnișoare, în decurs de opt ani.

”Cică cine e ăsta, mă, ăsta de opt ani de zile îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon. Păi ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu? Păi tu trebuia să fii intangibil, tu trebuia să fii cum te-am zugrăvit eu, matrița bărbatului perfect. Că dacă nu îți făceam imaginea asta, nu dădea nimeni doi lei pe tine”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre ședința foto pe care a făcut-o Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat stupefiată atunci când a aflat că fostul ei partener de viață dă like-uri altor domnișoare.

Mai mult decât atât, sexy impresara a declarat că ședința foto pe care a făcut-o Laurențiu Reghecampf cu actuala sa parteneră de viață este una de-a dreptul penibilă, care nu face cinste copiilor săi.

”Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el așa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când ești în plin scandal mediatic, când știi ce discuții ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat așa, maimuțoi…”, a adăugat Anamaria Prodan, la același podcast.

Anamaria Prodan a subliniat faptul că niciodată nu se va gândi la o eventuală împăcare cu bărbatul pe care l-a iubit, Laurențiu Reghecampf.

 
Adauga un comentariu