Cancan

Anamaria Prodan s-a “refugiat” în Grecia după ce Reghecampf a anunțat divorțul

Publicat: 25 iun. 2021
Anamaria Prodan selfie
Anamaria Prodan a ales sa mearga in Grecia pentru a uita de scandalul divortului

Anamaria Prodan s-a “refugiat” în Grecia la puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Impresara a postat o imagine de vis pe contul său de Instagram din Mykonos, Grecia.

Cu toate că Anamaria a încercat mereu să nege zvonurile cu privire la divorțul de celebrul antrenor, lucrurile par a fi clare.

Anamaria Prodan s-a “refugiat” în Grecia, la Mykonos

Reghe a fost cel care a anunțat despărțirea, în timp ce agentul de jucători ar face tot posibilul să aplaneze conflictul, în speranța că mariajul va mai dura.

Anamaria Prodan a decis să se detașeze de problemele din ultimele zile și a plecat într-o vacanță de lux în Grecia, la Mykonos. Nici de această dată nu a ratat ocazia să se pozeze în ipostaze sexy. În cea mai recenta imagine, Anamaria sta întinsă la piscină, în costum de baie. Fotografia a adunat repede sute de aprecieri, semn clar că Anamaria Prodan rămâne, în ciuda vârstei, o femeie apreciată de masculi.

Laurenţiu Reghecampf: “Da, e adevărat, divorțăm!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au unit destinele în vara lui 2008. Cei doi au un copil, pe Laurențiu Junior, născut în august 2008. Ar urma să pună punct unei căsnicii care durează de 13 ani.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc!” a spus Laurenţiu Reghecampf.

După această declarație, Anamaria a ținut să infirme imediat cele spuse de soțul ei spunând că totul a fost doar o glumă.

“Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o că fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.

Cum a slăbit Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, deși este în plin scandal cu presupusul divorț de Laurențiu Reghecampf, a decis să se mai destindă puțin, la piscină. Impresara de fotbal nu a ezitat să facă și o poză, în care i se vede abdomenul plat și de invidiat.

Anamaria Prodan, despre dieta sa: ”Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc”
Dacă vă întrebați cum a reușit Anamaria Prodan să aibă o siluetă impecabilă, aceasta a dezvăluit că a urmat o dietă la care au apelat, de-a lungul timpului, mulți dintre marii sportivi ai lumii. Dieta a constat în consumul de sucuri și fructe, pe parcursul a 15 zile.

”Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu 5 ani, într-un interviu.

În privința sucurilor, Anamaria Prodan spunea că a consumat ”sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale”. Pe lângă aceste sucuri, impresara de fotbal a băut și multă apă.

Adauga un comentariu