Cancan

Anamaria Prodan sare în apărarea soțului și a familiei ei! „Merită să fie scos în față și…”

Publicat: 26 aug. 2021

Anamaria Prodan sare în apărarea soțului și a familiei ei și de curând a postat un mesaj clar în mediul online. Cei doi formează un cuplu de 15 ani și se poate spune că au o relație solidă în ciuda zvonurilor cu privire la divorț.

Impresara a trecut printr-o perioadă dificilă alături de familia ei din cauza articolelor cu privire la presupusele aventuri ale lui Reghecampf.

Anamaria Prodan sare în apărarea soțului pe Instagram

Recent, Anamaria Prodan a postat pe contul personal de Instagram o imagine în care este alaturi de familia ei și a vorbit despre importanta familiei și a echilibrului.

La secțiunea de comentarii, impresara a spus că vrea să vadă dovezi clare atunci când vine vorba de soțul ei și de presupusele aventuri ale acestuia.

„VĂ ROG SĂ ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC ÎN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE.

CINE SUNT ȘI DE UNDE VIN? CE I AU LUAT ȘI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SĂ DEA ANANTELOR? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR! Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce-l admiră și a făcut toate aceste lucruri înseamnă că merită să fie scos în față și arătat cu degetul de o țară întreaga.

Dacă așa ați considerat voi că REGHECAMPF merită să apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă că aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îl susține pe Laurențiu Reghecampf

Tot în secțiunea de comentarii, Anamaria Prodan a enumerat mai multe acțiuni care îl fac pe un bărbat să fie judecat de oamenii din jurul lui, cum ar fi dependența de alcool, femeile ușoare și trădarea familiei de dragul altor femei.

Aceasta a ținut să precizeze că Laurențiu Reghecampf nu se încadrează în aceste tiparuri și că nimeni nu ar trebui să îl mai asocieze cu aceste situații.

„Lucruri pe care le am detestat la un bărbat și pe care le am dat exemplu și din poziția de manager, și din poziția de mama și din poziția de femeie tuturor bărbaților pe care i am cunoscut și cu care am lucrat, pe care efectiv i am învățat ȘI EXPLICAT că PT ORICE LUCRU STRÂMB FĂCUT ÎN VIAȚA TREBUIE SĂ SE GÂNDEASCĂ ÎNAINTE DE MII DE ORI CĂ NU CUMVA CONSECINȚELE VICIILOR ȘI MICIMII LUI SĂ RĂNEASCĂ COPIII ȘI FAMILIA! ÎN SUFLETUL UNUI COPIL CARE ÎȘI DIVINIZEAZĂ TATĂL ȘI ÎȘI CONSTRUIEȘTE VIAȚA ÎN JURUL LUI ȘI ÎL NUMEȘTE EROUL VIEȚÎI LUI ȘI POVESTEȘTE TUTUROR CĂ VREA SĂ FIE CĂ EL… ÎN MOMENTUL ÎN CARE FACE UNUL DIN LUCRURILE ENUMERATE MAI SUS… NU VORBIM DE TOATE CĂCI ESTE CRED EU IMPOSIBIL… A DĂRÂMAT LUMEA ȘI PRINCIPIILE ÎN CARE CREDE COPILUL LUI DEFINITIV ȘI SECHELELE LĂSATE ÎI VOR DISTRUGE

VIAȚA DE LA VÂRSTA LA CARE TREBUIA SĂ VISEZE ÎN BRAȚELE TATĂLUI LA FERICIREA ABSOLUTA PE CARE NUMAI FAMILIA ȚI O OFERĂ! EU CRED CĂ LAURENȚIU REGHECAMPF NU SE REGĂSEȘTE ÎN AȘA CEVA ȘI PT FAPTUL CĂ EU ANAMARIA TRĂIESC ȘI CRED ÎN ACESTE PRINCIPII ȘI NU AM SĂ MĂ DEZIC DE ELE NICIODATĂ VĂ ROG MULT SĂ-MI PROTEJAȚI COPIII ȘI NUMAI DACĂ AVEȚI INFORMAȚII ȘI DOVEZI CLARE (nu supoziții sau prieteni care dau INFO DESPRE SOȚUL MEU SĂ LE PUBLICAȚI! VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT”, a mai postat Anamaria Prodan Reghecampf pe Instagram.

Ce a spus despre bărbații care înșală

Totodată, sexy-impresara a menționat și faptul că reprezentanții sexului masculin care își trădează copiii și soțiile pentru alte doamne și domnișoare sunt buni pentru acestea doar atunci când le oferă o situație materială pe cât se poate de bună.

„Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gașcă care a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzîie la telefon pentru că femeile ușoare să-i de atenție măcar pentru o secundă să-i spună cât e de frumos și de bărbat când el știe ce frustrat este”, a mai scris impresara.

Adauga un comentariu