Actualitate

Anamaria Prodan și-a pus mâna şi piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf. Impresara și-a scos certificat medico-legal

Publicat: 26 sept. 2022
Anamaria Prodan și-a pus mâna şi piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf. Impresara și-a scos certificat medico-legal
Anamaria Prodan a mers cu întârziere la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal după altercația cu Laurențiu Reghecampf

După mai bine de două zile de la scandalul de pomină în care a fost implicată, Anamaria Prodan și-a pus mâna şi piciorul în ghips. Cel mai probabil, impresara a fost sfătuită de avocații săi, după ce Laurențiu Reghecampf și-a scos deja certificat medico-legal. Cert este că în momentul de față, ambii protagoniști ai scandalului au ordin de restricție unul împotriva celuilalt.

Un scandal monstru a zguduit întreaga ţară vineri seara, după ce impresara Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au avut o altercație în plină stradă, ajungând mai apoi amândoi la secţia de poliţie.

Anamaria Prodan și-a pus mâna şi piciorul în ghips

Luni dimineață, Anamaria Prodan a fost văzută ieșind de la Institutul Național de Medicină Legală, impresara având piciorul în ghips și un braț imobilizat de corp. Astfel, după ce antrenorul a mers sâmbătă, înainte de botezul micuţului Liam, la INML, unde medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei, impresara a decis să facă şi ea acelaşi lucru, însă abia la trei zile de la altercație.

Potrivit imaginilor apărute în presă cu cei doi protagonişti, impresara a vrut să refacă scena cu cea în care l-a pălmuit pe Dan Alexa, însă de această dată, a simţit-o pe „propria mână”. Anamaria Prodan nu pare să fi scăpat ieftin din altercație, deoarece a fost văzută cu mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf. Astfel, după ce a stat cumininţică tot weekendul, luni dimineaţă s-a prezentat la INML pentru a obține un certificat medico-legal.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el să îşi scoată un certificat pentru rănile de pe faţă, dar a făcut acest lucru sâmbătă dimineața. Mai mult, fiind acuzat de Anamaria Prodan că era drogat, apoi s-a dus direct la o clinică medicală privată, unde i-au fost recoltate probe de sânge.  Rezultatul primit de antrenor atestă că nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Reghe și Corina Caciuc și-au botezat copilul

Duminică a fost o zi importantă pentru antrenor şi iubita lui, şi anume creştinarea micuţului Liam. După ceremonia de botez, care a avut loc în mare secret, cei doi schimbând biserica în ultimul moment, cuplul s-a îndreptat spre localul unde are loc petrecerea. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pregătit invitaților multe surprize, de la mâncare până la muzică. Petrecerea selectă a avut loc la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei.

Cu zâmbetul pe buze și relaxați, cei doi părinți și-au creștinat băiatul, iar alături de ei au fost cele mai importante persoane din viața lor. Pentru eveniment, Corina a ales să poarte un costum simplu, format din trei piese, vestă, pantaloni și sacou, care i-au pus în valoare silueta de după naștere. Mai mult, în ton cu scandalul de vineri, iubita i-a făcut o dedicație specială antrenorului care s-a ales cu ochiul tumefiat după bătaia cu Anamaria Prodan.

„De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”, sunt versurile pe care Corina Caciuc i le-a dedicat lui Laurențiu Reghecampf.
Comentarii
Adauga un comentariu