Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, șochează din nou. Cât a plătit vedeta pentru câteva bijuterii?

Publicat: 08 dec. 2019

Anamaria Prodan este cu siguranță o mare iubitoare a luxului. Vedeta atrage toate privirile cu ținutele sale extrem de scumpe, de la cele mai celebre brand-uri ale lumii, la care asortează bijuterii pe măsură. Deși toată lumea știe că își permite să cheltuiască o avere pentru pasiunile sale, sexy-impresara a reușit să-și lase fanii din nou cu gura căscată. Iată ce sumă colosală a cheltuit pentru un ceas!

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are cele mai scumpe pasiuni. Printre acestea se numără bijuteriile. Vedeta deține o colecție impresionantă cu o valoare ce se ridică la mii de euro. Anamaria a demonstrat încă o dată că nu se uită la bani, adăugând din ce în ce mai multe zerouri la sumele pe care le cheltuie pentru a se răsfăța. Lucru dovedit la un eveniment ce a avut loc recent, în cadrul căruia aceasta a purtat piese uimitoare pe mâini, de 500.000 de euro.

Mâinile impresarei erau decorate cu nouă brățări, un ceas și inelul de logodnă

Pe cât sunt de superbe, pe atât sunt de costisitoare. Vedeta a cheltuit 100.000 de euro pe șase brățări din aur alb și galben cu diamante și 50.000 de euro pe alte trei brățări cu diamante. Inelul valorează 150.000 de euro, iar celebrul ceas nu mai puțin de 300.000 de euro. Da, ați văzut bine! Și la cum o cunoaștem pe Anamaria Prodan, colecția sa de bijuterii va continua să se mărească cu piese și mai scumpe.

„Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Contează, în primul rând, să-mi placă ce îmi cumpăr. Să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să-mi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia. Îmi fac toate poftele și îmi cumpăr bijuteriile pe care le iubesc”, a spus Anamaria Prodan.loading...

Adauga un comentariu