National

Anastacia si David Bisbal, vedetele Revelionului 2013 de la Romexpo

Publicat: 30 dec. 2012
1

Vedetele internationale Anastacia si David Bisbal vor fi invitatii speciali ai Revelionului 2013, organizat de primarul Marian Vanghelie la Romexpo.

Edilul a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca petrecerea din acest an este una aniversara, care marcheaza cea de-a X-a editie a Revelioanelor organizate de administratia locala. Alaturi de vedetele amintite, vor participa la programul artistic si formatia Baccara, precum majoritatea formatiilor romanesti care au lansat hituri in acest an. Potrivit lui Vanghelie, meniul de Revelion va fi unul bogat si variat, care va cuprinde aperitiv si trei feluri de mancare plus desert. Se vor putea servi produse traditionale si specialitati. „Incercam sa atragem lumea cu lucruri deosebite, de-a lungul timpului am dobandit si experienta. Am ajuns intr-o etapa in care oamenii doresc sa vina si cred ca experienta de zece ani ne va oferi prilejul sa prezentam un spectacol deosebit si pentru toate gusturile”, a spus Marian Vanghelie. Primarul sectorului 5 a declarat ca biletele de la Revelionul 2013, pe care il organizeaza Primaria Sectorului 5, au fost vandute deja, costul unui bilet fiind de 100 lei/persoana.

Vanghelie a spus ca la solicitarea mai multor tineri din sectorul 5, va mai organiza un Revelion si in strada, la care asteapta circa 40.000 de persoane. Revelionul din strada se va tine la intersectia strazilor 13 Septembrie cu Sebastian, va incepe de la ora 18,00 si va tine pana la ora unu.
Artistii romani care participa la Revelionul de la Romexpo vor sustine recitaluri si la Revelionul din aer liber. Primarul Vanghelie a subliniat, cu aceasta ocazie,  ca la centrul Romexpo vor mai fi organizate inca doua Revelioane care nu au legatura cu evenimentul organizat de Primaria sectorului 5.
„Aici biletul costa 150 lei si spectacolele nu au legatura cu cele pregatite de noi. Din aceasta cauza nu am putut organiza in acest an Revelionul pentru seniori, pentru ca Pavilionul a fost luat de o alta firma organizatoare”, a explicat Vanghelie.
Adauga un comentariu