Magazin

Anca de la Strehaia, mesaj pentru Taranul cu Maserati, dupa ce acesta i-a facut propuneri indecente. „Vino la Strehaia si…”

Publicat: 04 ian. 2017
1
Anca, fosta sotie a lui Leo de la Strehaia, s-a aratat atrasa de propunerea primita din partea Taranului cu Maserati, asa ca i-a transmis un mesaj video prin care-si face cunoscute pretentiile pentru a i se darui.
Anca de la Strehaia nu a ramas indiferenta propunerilor Taranului cu Maserati, insa dupa ce s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt, scrie cancan.ro. Fosta sotie a lui Leo de la Strehaia s-a ramas interesata de propunerile barbatului, insa l-a invitat inainte acasa la ea, pentru a verifica veridicitatea spuselor lui si daca lingoul de aur cu care se lauda este adevarat.
„Am vazut videoclipul si nu stiu cum te cheama. De unde sa te iau eu acum? Nici nu stiu bine cum iti zice. Taranul cu Maserati?! Nu prea cred. As vrea sa te cunosc, sa stiu eu numele tau adevarat. As vrea sa vii tu la Strehaia. Am chiar emotii. Vino tu la Strehaia cu lingoul, sa dam proba din el si sa vedem daca e adevarat. Dar vino la mine la Strehaia ca sa-mi demonstrezi ca tu chiar chiar ma vrei”, i-a transmis Anca de la Strehaia pretendentului ei prin intermediul unui video postat pe o retea de socializare.
Comentarii
Adauga un comentariu