Scena artistica din Romania

ANCA PANDREA a spus totul despre barbatul care ii calca pragul casei. Multi l-au huiduit cand l-au vazut

Publicat: 28 iun. 2017
3

Anca Pandrea a primit vizita lui Miron Cozma, venit special la domiciliul acesteia sa o duca la un eveniment sportiv, pe stadionul Giulesti!

Forfota mare duminica dupa-amiaza, in fata casei Ancai Pandrea. Actrita, alaturi de o gasca de prieteni, astepta vizita unui musafir-surpriza. Nimeni altul decat Miron Cozma.

Fostul lider al minerilor s-a prezentat cu punctualitate la ora la care avea loc intalnirea cu iubita regretatului Iurie Darie. Nu a zabovit prea mult in curtea acesteia, pentru ca cei doi au plecat, impreuna, la un eveniment sportiv, ce a avut loc pe stadionul Giulesti Valentin Stanescu, mai precis aniversarea a 94 de ani de la infiintarea clubului Rapid.

Vezi si “Panica la Opera”, un festin de comedie la Cinema Pro. In distributie, cativa dintre cei mai iubiti actori ai momentului

”Miron Cozma urma sa dea lovitura de incepere la un meci si m-a invitat si pe mine. La stadion m-am intalnit cu fosti mari fotbalisti. Atat Miron Cozma, cat si ceilalti mi-au spus ca ma admira pentru dragostea pe care i-o port lui Iura al meu”, a marturisit Anca Pandrea pentru Libertatea.

A primit medalie aniversara

In cadrul festivitatii, Anca Pandrea a avut surpriza sa se numere si ea, alaturi de foste mari legende ale fotbalului rapidist si nu numai, printre medaliati.

”Am primit si eu medalie. Pentru ca am fost in echipa de handbal a Rapidului si am facut si atletism la acest club”, ne-a mai spus aceasta.

La un moment dat, Miron Cozma a fost huiduit de un grup de suporteri, aflati in tribune. Cum prietenul la nevoie se cunoaste, Anca Pandrea i s-a alaturat si a incercat sa linisteasca spiritele, doar ca actrita a renuntat imediat, vazand ca amicul sau este tinta fluieraturilor. Ea a urcat in tribune, unde a stat alaturi de Ilie Balaci, Marcel Puscas si Gabriela Szabo.

Adauga un comentariu