Scena artistica din Romania

Anca Pandrea a trăit momente de panică. Ce s-a întâmplat la mormântul lui Iurie Darie

Publicat: 23 iul. 2021
Anca Pandrea in doliu
Anca Pandrea a avut parte un eveniment nefericit la mormantul lui Iurie Darie

Actrița Anca Pandrea a trăit momente de panică ultima dată cand a fost la mormântul lui Iurie Darie. Artista în vârstă de 75 de ani nu mai ajunsese la mormântul actorului de doi ani de zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Anca Pandrea are probleme mari de sănătate și acest lucru a îngreunat și mai mult lucrurile.

Anca Pandrea a trăit momente de panică

Recent, o prietenă a dus-o cu mașina la mormântul actorului, unde nu mai călcase de doi ani. După ce a ajuns acolo Anca Pandrea a avut un moment de neatenție, prăbușindu-se pe cavoul unde zace trupul neînsuflețit al soțului său.

“A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură.

Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el:  Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca Pandrea, în lacrimi, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Anca Pandrea își dorește să fie înmormântată lângă Iurie Darie

Anca Pandrea se simte tot mai rău în ultima vreme și, pe perioada pandemiei, a stat foarte mult închisă în casa pe care a transformat-o într-un altar închinat lui Iurie Darie.

“Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a mai spus Anca Pandrea.

Considerat unul dintre cei mai talentați actori români, Iurie Darie s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință. Alături de el a stat, până în ultima clipă a vieții, soția lui, Anca Pandrea, care îl divinizează și după moarte. Actorul este înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri, unde Anca Pandrea i-a amplasat și un bust din bronz.

Cine este Anca Pandrea

Anca Pandrea s-a născut pe 16.02.1946 în Făgăraș, România. După facultate a fost repartizată la Satu Mare, unde nu a vrut să meargă, însă în cele din urma a ajuns s-a stabilit acolo si a avut parte de cei mai frumoși ani ai săi. A jucat la Teatrul de Comedie din București, unde i-a avut ca parteneri pe Iurie Darie, Stela Popescu, Dem Rădulescu și alții.

Împreună cu actorul Iurie Darie a înființat un teatru particular, intitulat “Incomod”, cu care au jucat cu succes comedia “Patru pe o canapea și valetul” de Marc Camoletti, în multe localități din țară și peste hotare în Germania, Canada și SUA. A jucat în numeroase filme printre care “Peripețiile unui om de afaceri”. A fost căsătorită cu actorul Iurie Darie.

Adauga un comentariu