Sport

Anca Pandrea nu va participa la inmormantarea lui Alexandru Darie: „Nu am putut sa merg la el la spital si nici la inmormantare nu voi merge”

Publicat: 18 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Anca Pandrea a facut primele declaratii, dupa ce Alexandru Darie, fiul actorului Iurie Darie, a murit. Indragita actrita a anuntat ca nu va merge la inmormantare, motivandu-si si decizia. Anca Pandrea a declarat ca nu va merge la inmormantarea lui Alexandru Darie. Nici la spital nu a fost sa il viziteze, in perioada in care regizorul se lupta pentru viata lui. Actrita a explicat ca, totusi, s-a inteles foarte bine cu cel pe care il alinta Ducu si ca i-a aprins o lumanare in momentul in care a aflat vestea. Fix aceasta veste crunta a fost data de familia regizorului, care a sunat-o pentru a o anunta de tragedie.

DOLIU in lumea teatruluI! A murit un mare regizor roman

A murit acum doua ore, m-a sunat familia sa ma anunte. I-am aprins o lumanare. Nu am putut sa merg la el la spital si nici la inmormantare nu voi merge. Dupa Iura (moartea lui Iurie Darie, tata lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio inmormantare. Ma intelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celalalt. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a declarat Anca Pandrea. In ultimii ani, Ducu Darie, asa cum ii spuneau prietenii, a incercat din rasputeri sa scape de ciroza. Fiul lui Iurie Darie si-a vandut autoturismul si apartamentul pentru a reusi sa plateasca tratamentele, sedintele de chimioterapie si radioterapie, conform informatiilor aparute in presa. Nascut pe 15 iunie 1959 intr-o familie de artisti, Alexandru Darie a crescut in teatru. Inca de mic copil, mergea cu parintii sai, Consuela Rosu si Iurie Darie la repetitii. Cariera sa a inceput in 1984, cand Alexandru Darie s-a angajat ca asistent de regie la Teatrul de Stat din Oradea. In 2006 fusese ales presedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, iar din 2002 pana in ultimul ceas, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit